2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم

50 بازدید | 10 پست

دوماهه زایمان کردم چون شیرم کم بود یا بهتر بگم فک میکردم شیرم کمه به بچم شیرخشک دادم الان دوماهه شده سینمو نمیگیره دلم میخاد بمیرم روزی هزار مرتبه خودمو لعنت میکنم.

انقد خستم انقد خستم که حتی حال ندارم باهاش ور برم که شاید دوباره سینرو بگیره. 

فک نمیکردم بچه داری انقد سخت باشه دومی از اولی صدبرابر سخته.

به هیچ کارم نمیرسم از یه هفته به زایمان رفتم ارایشگاه هنوز نرفتم مثل مردا سبیل در آوردم ابروهام پرشده وشلخته.

بخاطر اضافه وزن بارداری کمر درد شدید دارم .

بخاطرخونریزی شدید رحمم بعدزایمان کم‌خونی شدید گرفتم  رنگ روم خیلی خرابه  صورتم پراز جوش  چون همش زیره وگرمیجات میخورم که یوم شیرینم بدوشم بدم بچم بخوره .

یاد قبل بارداریم میوفتم چقد خوب بودم وزن عالی. هفته ایی چند روز ورزش چقد به پوستم می‌رسیدم  اماالان شدم مثل جنگلی ها 😭

حال روحیم خیلی خرابه. باشیرخشک کنار نمیام اصلا کنار نمیام همش میگم کاش شیشه نمی‌دادم. 

نمیدونم چرا این حماقت رو کردم.

شیرم کم بود شایداگه صبر میکردم زیاد میشد 

خدامنولعنت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال روحیم خیلی خرابه. باشیرخشک کنار نمیام اصلا کنار نمیام همش میگم کاش شیشه نمی‌دادم. نمیدونم چرا ای ...

این همه سرزنش نکن خودتو.  اینهمه بچه شیرخشک خوردن  چی شد؟ برا چیزی که نمیشه درستش کرد خودتو سرزنش نکن .به خودت زمان بده تازه دوماه زایمان کردی .کم کم به روال میافتی و میتونی کارهای دیگتم بکنی.

این همه سرزنش نکن خودتو. اینهمه بچه شیرخشک خوردن چی شد؟ برا چیزی که نمیشه درستش کرد خودتو سرزنش نک ...

اطرافیان خیلی اذیتم میکنن خودم حالم گرفته بعد اونا میان میگن طفلی بچرو شیرخشک میدی  

یه جوری میسوزم انگار میندازنم تو آتیش میگم نتونستم برای بچم مادری کنم

اطرافیان خیلی اذیتم میکنن خودم حالم گرفته بعد اونا میان میگن طفلی بچرو شیرخشک میدی یه جوری میسوزم ا ...

برا حرف بقیه زندگی نکن. اون موقع تو اون شرایط بهترین کار رو به نظر و عقیده خودت انجام دادی پس کوتاهی نکردی