2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب بخون کتابای رشد شخصیتی و فردی بعد ی حرفه ک هنر یاد بگیر خیلی تاثیر داره

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

به خودت خوب برس لباسای خوشگل بخر ازاول برا خودت خرج کن هرجوری از اول تورو ببینه همونجوری عادت میکنه پس به چیزای خوب عادتش بده گاهاًبگو اون برات لباس رژیاهرچیز دیگه که حس میکنه بهت میادو بخره

آخه چرا عروس خانم

بی علت که حتما نیست ولی برای علتش کمک خودت کن

مطالعاتت و بیشتر کن .

بیشتر برای خودت وقت بذار 

بیشتر به تفریحات و هرچیزی که باعث رضایتت میشه توجه کن و بی اعتنا به خودت نباش

کتاب بخون کتابای رشد شخصیتی و فردی بعد ی حرفه ک هنر یاد بگیر خیلی تاثیر داره

رابطم با همسرم خوبه اما خانوادش یکم ازارم میدن چون من خانوادم طلاق گرفتن مادرشوهرم همش میگه تو مادر منداشتی بهت چیزی یاد بده مادرت تورو بدبخت کرده ی عیدی برا عید اولم هیچی نیاوردن شوهرم برام گوشواره گرفت برا تولدم مامانش گفت اونو دربیار بده من ک انگار منو پدرشوهرت برات گرفتیم ب شوهرم همش میگن ما نداریم کمکت کنیم واسه جعهاز همه چی و انداختن پای شوهرم تنها مامانش همش از جاری دیگم تعریف میکنه با بقیه عروسا حرف میرنه گرم میگیره تو جمع محلم نمیدن حالم بهم میخوره از همشون بخدا من همشون و کثل خانوادم عاشقانه دوس دارم ولی اینکاراشون دلمو شکسته اعتماد بنفسم اومده پایین خیلی

آخه چرا عروس خانم بی علت که حتما نیست ولی برای علتش کمک خودت کن مطالعاتت و بیشتر کن . بیشتر برای ...

اول ازدواجم دایی جوونمو از دست دادم بعد خانواده همسرم زخم زبونا و بی احترامی هاشون شروع شد بعد همه چی دست ب دست هم داده ک افسردگیم بیشتر بشه

رابطم با همسرم خوبه اما خانوادش یکم ازارم میدن چون من خانوادم طلاق گرفتن مادرشوهرم همش میگه تو مادر ...

استارتر بخدا از ته دلم میگم تو هیج چیزی کم نداری چرا ب خودت و شخصیت خوبت و مهربونیت شک میکنی؟؟ ینی تا الان نفمیدی مشکل از نداشتن شعور. و اخلاق مادرشوهرته؟ کدوم آدم عاقل و باشعوری این چیزارو ب روی ادم میاره ک براتو اورده؟ اون قطعا داره ب ی چیزی از شما حسودی میکنه از ی چیزی داره میسوزه . 

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
استارتر بخدا از ته دلم میگم تو هیج چیزی کم نداری چرا ب خودت و شخصیت خوبت و مهربونیت شک میکنی؟؟ ینی ت ...

فدای مهربونیت بشم خوبی از خودته خانم. شوهرم وسر کوچیکه خانوادس مثلا خیلی دوسش دارن ک البته همش حمالشونه همشم از رو ظاهره کلا خانوادش سطح پایینن ولی من عادت ب لین چیزا ندارم مامانم همیشه کنارم بوده من چهارده سالم بود جدا شدن ولی مادرشوهرم میخواد از همه چیم ایراد بگیره چون میدونه ازم پایین تر هستن مثلا اتوکشیدن یاد منی ک 23سالمه میده من از وقتی عروس شدم شوهرم بخاطر شغلش ک شهرستانه خونه جدا گرفته منم میرم اونجا پیشش بعد از وقتی اومدم همش لباس با دست میشورم مامانش میگه باید بشوری تو زنی یموقع طلاق نگیری ما رسم نداریم😑چون مامان بابام جداشدن فک میکنه منم میخوام جداشم😑شوهرمم کلی باهاش حرف زده ولی فایده نداره

فدای مهربونیت بشم خوبی از خودته خانم. شوهرم وسر کوچیکه خانوادس مثلا خیلی دوسش دارن ک البته همش حمالش ...

اهااا پ ی طور احساس این ک پسرش از دستش رفتو اینا بهش دست داده ک زورش میاد هی تورو اذیت میکنه. خب شما مگ باهام زندگی میکنین؟ کم برو دیدنش ارتباططو باهاش کمتر کن ک هی زخم زبون نزنه بهت ببین اعتماد بنفستم اورده پایین تنها راهش فاصله و دوری از این ادم هاس اینا همون ادمای سمی زندگی ان . اینارو ب شوهرت درمیون بزار اگ باهاش راحتی ک درکت کنه بگو ببین حتی مادرت هم با حرف درست بشو نیست دیگ چیکارش میشه کرد جز این ک فاصله بگیری. احساس میکنم از اون حق بجانب هاست مادرشوهرت

فدای مهربونیت بشم خوبی از خودته خانم. شوهرم وسر کوچیکه خانوادس مثلا خیلی دوسش دارن ک البته همش حمالش ...

عزیزم خودت داری میگی سطح اونها پایین هست پس نباید روی شما تاثیر بزاره 

در ضمن پدر و مادرت طلاق گرفته باشن چه مشکلی داره ضعف نشون نده و تا جایی ک میتونی سعی کن رابطتت رو خیلی کم کنی و زمان هایی ک مجبوری بری 

اهااا پ ی طور احساس این ک پسرش از دستش رفتو اینا بهش دست داده ک زورش میاد هی تورو اذیت میکنه. خب شما ...

اره به شوهرم گفتم ولی نمیتونم همش بهش بگم اونم فک میکنه درست شده جلو شوهرمم خوبه فقط بعضی وقتا تیکه میندازه خودشو با من مقایسه میکنه منم میخوام کم برم خونشون شهرستانه شوهرم وقتی میره میگه توام بیا بزور😑مثلا میخواد درست کنه اما من دلچرکی شدم دیگه بقول شما نباید برم واقعنم قصد دارم کمتر برم وقتی میبینمش حالت بدی بهم دست میده الان جدیدا پدرشوهرمم قیافه میگیره برام 🥴بدبختیه😂میدونی من حرفامو که ناراحت بودم بهش رسوندم به خانم برخورده ک چرا اینجوری گفته برا عید ب من صد تومن داد من عید اولم بوده خب یا نده یا میدی یچیز ارزشمند یده منم دخترتم چ فرقی دارم با بقیه اخه اره من تقریبا بیشتر روزا پیش شوهرمم خانوادمم راضین چون راه دوره تو مسیر خطرناکه بریم بیایم