2777
2789
عزیزم خودت داری میگی سطح اونها پایین هست پس نباید روی شما تاثیر بزاره  در ضمن پدر و مادرت طلاق ...

جالبه خواهر شوهرم هم من باهاش حرف میرنم گرم میگیرم اون سرد و خشک رفتار میکنه خسته شدم ازشون همشون همینطورن تا با شوخی یچیز میگم ک‌مثلا شوهرم اینکارو کرده سریع جلوش میگن سارا گفته تو اینجوری کردی 😑😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه خواهر شوهرم هم من باهاش حرف میرنم گرم میگیرم اون سرد و خشک رفتار میکنه خسته شدم ازشون همشون هم ...

با هیچکدوم از عروسا اینجوری نیستن فقط من خار شدم تو چشمشون انگار

عزیزم خودت داری میگی سطح اونها پایین هست پس نباید روی شما تاثیر بزاره  در ضمن پدر و مادرت طلاق ...

همون دیگه من غصم اینه من هنوز عقدم اونم پنج ماه من قراره عمرم با اینا بگذره بعده ها چی میشن🥺

اره به شوهرم گفتم ولی نمیتونم همش بهش بگم اونم فک میکنه درست شده جلو شوهرمم خوبه فقط بعضی وقتا تیکه ...

خو ب شوهرت بگو این مارموزای دو رو جلو تو ادا خوبارو درمیارن وگرنه از این خبراا نیست😂 ببین حتی اگ هم رفتی پیششون زیاد دم پرش نباش همش با شوهرت باش نتونه هیجی بگه بت ولی بگو خدایی سنی ازس گذشته تورو با خودش مقایسه میکنه فاز اینارو درک نمیکنم بخدا 😂😐

ب پدرسوهرت بگو ب اندازه کافی ای همسرت ضربه خوردم تو دیگه نههه😂😑 اینم تاثیرات زنشه ک روش گذاشته خدا میدونه شاید پشت سرت چیا بش میگه.  بعد صدتومن چیه انصاقا الان با صدتومن نمیتونی دوتا چیپس بخری اینا اصن ارزش قائل نیستن برات برا همین تو احساس بی ارزشی بهت دست داده اینطوری اعتماد بنفست زیخته این تقصیر تو نیست ولی میتونی کنترلش کنی با کتاب خوندن و باور داشتن ب خودت و ارزشهات 

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
رابطم با همسرم خوبه اما خانوادش یکم ازارم میدن چون من خانوادم طلاق گرفتن مادرشوهرم همش میگه تو مادر ...

ارزش و خانومی شما واضح و بی نهایته و مشخصه .

دل شکستن خیلی رنج آوره حق داری رنجیده بشی 

بسپار به خدا و بذار اونا خودشون و مدیون شما کنن...فکر و ذهن و وقتت و تو گیر و دال انسان های بی معرفت نذار که فقط خودت اذیت میشی...برای آرامش خودت اصلا حرفا و عملاشون و نشنیده و ندیده بگیر و زندگیت و کن الحمدالله که با همسرت زندگی خوبی داری..و حتما حتما هدفمند زندگی کن تا کسی نتونه با زبان و رفتارش توهینی به شخصیتت کنه♥️🌼

خو ب شوهرت بگو این مارموزای دو رو جلو تو ادا خوبارو درمیارن وگرنه از این خبراا نیست😂 ببین حتی اگ هم ...

میدونی خیلی مامانشو دوس داره از این بیشتر حرفی بزنم دیگه فک میکنه من از دستی میگم حالا یچیز دیگه بگم ک وقتی میریم شوهر من رفیق بازه منو میزاره خونه مامانش ایما میره پیش رفیقاش تا نصفه شب منم برا همین کم ارزش شدم ولی واقعا دیگه میخوام خیلی کم برم قبلا ادم بود هر دوروز بهش زنگ میزدم الان دو سه ماهه اصلا بهش زنگ نمیزنم حرصم درمیاد بهشون فک میکنم

میدونی خیلی مامانشو دوس داره از این بیشتر حرفی بزنم دیگه فک میکنه من از دستی میگم حالا یچیز دیگه بگم ...

اهاا میفمممم خیلی سختههه تنهایی و شوهرت نباشهه با اونا سروکله زدن و میفمم ولی الان دیگه بهت گفتم واقعا هیجی کم نداری خوبیات ارزشات اینارو یاد اوری کن ب خودت تو اگر اینطور نبودی ک همسرت انتخابت نمیکرد عزیزم اونام بزا تا دلشون میخاد بگن توم کم محلی کن بیشتر بسوزن 😁 ولی این مورد کتاب خوندن یادت نره منم میخام شروعش کنم

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
ارزش و خانومی شما واضح و بی نهایته و مشخصه . دل شکستن خیلی رنج آوره حق داری رنجیده بشی  بسپار ...

فدای شما عزیزم ❤️میدونی من ایمان دارم ب زمانبندی خدا ک دلی شکسته بد تاوان داره اما دلم نمیاد اونا رنجیده بشن بخصوص مادرشوهرم بخدا زنگ میزنه ب هکسرم بعضی وقتا ک مریضه اشکم میریره براش دلم میسوزه اما وقتی جواب دلم ک صافه باهاشون رو اینجوری میدن مهرشچن از دلم رفته فقط دوستشون دارم اما دیگه مهری ب دلم ندارن 🥺🙂

اهاا میفمممم خیلی سختههه تنهایی و شوهرت نباشهه با اونا سروکله زدن و میفمم ولی الان دیگه بهت گفتم واق ...

مرسی از انرژی مثبتت فدات❤️من سه تا کتاب گرفتم بخونم شما اگه کتابی سراغ داری بگو من بگیرم عشقم متاهلی شما جسارتا؟

مرسی از انرژی مثبتت فدات❤️من سه تا کتاب گرفتم بخونم شما اگه کتابی سراغ داری بگو من بگیرم عشقم متاهلی ...

😍❤قربونت.

آره کتابای زنان زیرک و خرده عادت ها و تیکه از کل منسجم

ن من مجردم و فاقد موجودی ب نام شوهر و مادرشوهر😂

😍❤قربونت. آره کتابای زنان زیرک و خرده عادت ها و تیکه از کل منسجم ن من مجردم و فاقد موجودی ب نام ش ...

عشق و حال مجردیتو ببر مگه عاشق شی و لایقت باشه که ازدواج کنی من ازدواجم باعشق بوده و همسرمو عاشقانه میخوام ولی خانوادش هم دوس دارم مثل خانواده خودم اما زخم زبون دارن حوصلم سررفته از دستشون تازه امروز به شوهرم گفتم خودت تنها برو خونه مامان بابات گفت نه توام باید بیای بزور برد منو

عشق و حال مجردیتو ببر مگه عاشق شی و لایقت باشه که ازدواج کنی من ازدواجم باعشق بوده و همسرمو عاشقانه ...

آره میدونی چیه من اصن نمیتونم عاشق شم نمیدونم چرا مرد هراسی دارم اصن تصور این ک با ی مرد تو ی خونه دوز از خانواده برام سخته.ولی میدونی چیه تو ی پشتوانه خوب داری

بیخیال مادرشوهر همین ک شوهرت پشتت باشه و دلت رو قرص کنه کافیه اتفاقا مادرشوهرتم از همین میسوزه