2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها خیلی چشم شورن

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 115 پست

به نظرت ممکن نیست مریضی شون ویروس باشه که اول پسرت گرفته بعد به دخترتم منتقل شده؟   

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به چشم اعتقاد ندارم 

ولی کلا اینجا حسود و بخیل زیاد کافیه بگی خوشگلم یا پولدارم با خاستگار خوب دارم خیلیا میترکن از حسودی 

حالا خداروشکر محازیه هاا

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
اینجا فقط باید بیای از بدبختی هات بگی تا بقیه خوشحال بشن .اگه کسی  از موفقیتش و خوشبختیش بگه بق ...

موافقم

چند بار از خوشیهام گفتم

به طرز عحیبی همون‌موضوع برام درد سر شده

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
اینجا فقط باید بیای از بدبختی هات بگی تا بقیه خوشحال بشن .اگه کسی  از موفقیتش و خوشبختیش بگه بق ...

دقیقااااا خدا شاهده من یبار از عشقم که رابطمون خوب بود و خداستیم ازدواج کنیم پارسال کلی با عشق و علاقه گفتم 

جوری چشم خوردیم روز بعد و روزهای بعد ترش رابطمان چنان خراب شد چنان حرمتها و احت امها شکسته شد و از هم متنفر شدیم  خدا گواهه سر هیچ فقط چشم خوردیم الان یساله از هم جدا شدیم  تملم شد

من اینجا از هیچ زندگیم نمیگم فقط راست میگی باید از یدبختی  بگی

ما اشعه چشامون فقط حضوری کار میکنه اونم یه کاربره !نمیتونیم دونفری مریض کنیم و وسیله بشکنیم و .....

این سیستم رو که شما میفرمایید روی کاربرای اینستا نصب کردن اونم معلوم نیست نتیجه ازمایشات درست باشه ننه جان 😑