2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها خیلی چشم شورن

| مشاهده متن کامل بحث + 2919 بازدید | 115 پست
عزیزم خوشی و خوشبختیاتو تو چشم مردم نکن و نگران چشمشون نباش خوب هرچی میشه ک تاپیک نمیزنن منو ببین ...

چجور تونستی از سال ۹۵تا الان هیچ تاپیکی نداشته باشی   من باشم کرم میوفته به جونم  

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد یه بنده خدایی افتادم شراکتی کار میکردیم، یه روز برگشت گفت تو ادم بی رزق‌ی هستی بهتره جدا بشیم،😐

تموم شد شراکتمون ولی نمیدونم اون چرا بی رزق‌ی من ولش نمیکنه انگار😂

شما هم‌اگه زندگی و بچتون جلو چشم ضعیفه جارشون نزنید لطفا. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
وای چه درآمد بالایی هفففففففففت میلیووووووون. واقعابعضیا رو چه فازی هستن که فکر میکنن عالم و آدم صبح ...

روزی ۷تومن. اگه کارش آزاد باشه ۶تومنش می‌ره برای خرید جنس جدید و کرایه مغازه و ...

نمیدونم شغلش چی بوده چون برام مهم نبود تاپیکشو بخونم .

منم دیشب غذا زیاد خوردم دل درد گرفتم الان که گفتی فکر کنم نی نی سایتی ها چشم زدن وگرنه ادم با  ...

اتفاقا منم دل و رودم بهم ریخت

کلی فکر کردم چرا الان یکهو دیدم

این سایتو باید ببندند

یا حداقل یه دکمه اسپند دودکنی باید بزارن توسایت

عزیزم اسفند دود کردن که فقط برای چشم نخوردن نیست ما خودمونم تو خونه ایم روزی چند بار ممکنه دود کنیم ...

می دونم، به هر حال اآدم می‌دونم ک همه دود میکنن.و ..اما سیستم فکری اون دوست رو میشناسم ک ب خاطر ما دود کرد. منم ک کلا اهل تعریف و تمجیدم و دلم میخواد طرفمو خوشحال کنم ، بعدش اما پشیمان از کرده ی خویش، تقصیر خودمه، انقد میگم از خوبی های آدما ک حتما می ترسن ، میگن های های وای وای، الان چشممون میزنن..این دفعه ک رفتم خونشون کمتر تعریف کردم...حالا خودشونو مقصرن، میان از خریداری اخیرشون میگن ، خب من چ کنم، باید یه عکس العملی داشته باشم یا نه 😅

سازش 🍀🍃🌱