2777
2789
عنوان

نیاز به همفکری دارم ولی بعدش گزارش بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم میتونم ثبت نام کنم مشکل مالی ندارم از این ناراحتم چرا همسرم اینکارو می کنه چون من یه دونه شکلات ...

حواست باشه برای پسرت حساب یواشکی باز کنی

یا طلا بخری 

حواست باشه

پرستار اون بچه ها هستی بزرگ شن پسرت آسیب پذیر میشه

من شوهرم صاف تو چشام نگا کرد گفت خرج خورد و خوراک بچه ات زیاده باباش چرا خرجیش نمیده 😭😭😭😭😭😭😭 ...

نه همسر من در کل مرد خیلی خوبیه حتی همسر سابقم ماهی ۸۰۰ نفقه میده اون و نه میپرسه کجا خرج کردی نه از من میخواد به پسرمم احترام میذاره 

خودم میتونم ثبت نام کنم مشکل مالی ندارم از این ناراحتم چرا همسرم اینکارو می کنه چون من یه دونه شکلات ...

عزیزم همه این کارهاتون رو با ملایمت در زمان خوب برای همسرتون بگید

و بگید یه موقع رفتاری نداشته باشیم بچه ها دچار اختلاف بشن

حواست باشه برای پسرت حساب یواشکی باز کنی یا طلا بخری  حواست باشه پرستار اون بچه ها هستی بزرگ ...

آره سعی میکنم همسر سابقم آدم خیلی بدی بود ولی هیچکس و به طلاق تشویق نمیکنم بچه واقعا از بین میره

پسرم ۸ دخترش تکواندو

خب یه کلاس مناسب سن پسرتون خودتون پیدا کنید

شاید همسرتون نخواسته دخالتی در نوع کلاس داشته باشه

و

میتونید از پول نفقه که همسر سابق واریز میکنه براش ، کلاس ثبت نامش کنید

در کل مساله حادی نیست

عزیزم همه این کارهاتون رو با ملایمت در زمان خوب برای همسرتون بگید و بگید یه موقع رفتاری نداشته باشی ...

دوست دارم باهاش صحبت کنم از یه طرفم میگم خودم ثبت نام کنم چون ایشون بچه هارو ثبت نام کرد حتی خودش به من‌نگفت بچه ها اومدن گفتن

والیبال به خاطر قدش همسرم میگه برای سنش کوچیکه 

خودتون بروید ببینید ساعت مخصوص کودکان ۸ ساله والیبال داره باشگاه؟

اگر داشت به همسرتون بگید

حتی نصف شهریه هم بدید اینجوری اختلافی هم پیش نمیاد

الان گرانی هم هست آدما یه جاهایی خرج نمیکنند صرفه جویی کنند البته به اشتباه.

خب یه کلاس مناسب سن پسرتون خودتون پیدا کنید شاید همسرتون نخواسته دخالتی در نوع کلاس داشته باشه و ...

آره حاد نیست نمیدونم شاید به خاطر بارداریمه اینقد ناراحت شدم از دیشب دارم گریه میکنم 

خودتون بروید ببینید ساعت مخصوص کودکان ۸ ساله والیبال داره باشگاه؟ اگر داشت به همسرتون بگید حتی نصف ...

من حتی بخوام شهریه رو کامل حساب کنم همسرم ناراحت میشه همسرم مرد بدی نیست اصلا خودش حساب می کنه فقط دلیل اینکارو نمیدونم