خانما سلام خانما من ازدواج دوممه همسرم خیلی آدم خوبیه من یه پسر دارم همسر دوتا بچه همسرم چیزی کم نمیذاره برامون رابطشم با پسرم نه خیلی صمیمی ولی خوبه پسرم بابا صداش میزنه پارسال همسرم بچه های خودش و کلاس ثبت نام کرد امسالم همینطور پسرمن پارسالم نرفت امسالم ثبت نام نکرده دوستان من دیشب دارم گریه میکنم میترسم به همسرم بگم برچسب نامادری بخوره از غصم دارم دق میکنم
همسر اولتون پولی بابت فرزندتون بهتون نمیده؟که از پول اون پسرتون کلاس ثبت نامش کنید؟اگر نمیده که به همسر دومتون بگید که چرا فقط بچه های خودش کلاس می نویسه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بودم شده طلاهامو بفروشم ولی پسرمو ده تا کلاس میفرستم ک حسرت تو دلش نباشه . شوهرت داره رسمن تبعیض ...
خودم میتونم ثبت نام کنم مشکل مالی ندارم از این ناراحتم چرا همسرم اینکارو می کنه چون من یه دونه شکلات برای پسرم نمیخرم که برای بچه های همسرم نخرم حتی پیش بچه ها پسرم و بغل نمیکنم مبادا خودمم نفهمم و پسرم و متفاوت بغل کنم ولی اونا حس کنن
خودم میتونم ثبت نام کنم مشکل مالی ندارم از این ناراحتم چرا همسرم اینکارو می کنه چون من یه دونه شکلات ...
بهش بگو بچه ها رو با هم بفرست کلاس . فلانی تنها تو خونه ناراحت میشه مگ من فرق گزاشتم بین بچه خودم و بچه های تو که تو فرق میزاری؟ اروم بهش بگو بدون دعوا