2777
2789
عنوان

نیاز به همفکری دارم ولی بعدش گزارش بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 73 پست

وقتی خال همسرت خوبه خیلی آروم باهاش مطرح کن ببین نظرش چیه 

بنظرم خوب نیست وقتی هنوز کاری نکرده قضاوتش کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شما حساس شدی شاید منظورش تبعیض نبوده .

بگرد کلاس مناسب پسرتو پیدا کن همه جوانبشو )هزینش ،مسیرش تا خونه، ساعتاش (بسنج بعد اماده پوسکنده و محترمانه از همسرت بخواه بفرسته کلاس

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بهش دیشب گفتم گفت مناسب سنش کلاس پیدا نمیکنم دختر همسر من و پسر خودم باهم همسن هستن 

خب تو پیدا کن بعد بهش بگو من فلان جا پیدا کردم کلاس خوبیه پسرمم دوست داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من بودم شده طلاهامو بفروشم ولی پسرمو ده تا کلاس میفرستم ک حسرت تو دلش نباشه . شوهرت داره رسمن تبعیض ...

خودم میتونم ثبت نام کنم مشکل مالی ندارم از این ناراحتم چرا همسرم اینکارو می کنه چون من یه دونه شکلات برای پسرم نمیخرم که برای بچه های همسرم نخرم حتی پیش بچه ها پسرم و بغل نمیکنم مبادا خودمم نفهمم و پسرم و متفاوت بغل کنم ولی اونا حس کنن 

منم تو شرایط توام پسرهمسرم شهریه کلاسش 15میلیون شد دختر خودم بخاطر بی پولی پیش دبستانی نرفت ولی خب خ ...

آخه ما هم بچه هاشون و نگه میداریم مثل دسته گل به خدا همسرم ۷ صبح میره شب ۱۲ میاد کاش طلاق وجود نداشت 😭😭

خودم میتونم ثبت نام کنم مشکل مالی ندارم از این ناراحتم چرا همسرم اینکارو می کنه چون من یه دونه شکلات ...

بهش بگو بچه ها رو با هم بفرست کلاس . فلانی تنها تو خونه ناراحت میشه مگ من فرق گزاشتم بین بچه خودم و بچه های تو که تو فرق میزاری؟ اروم بهش بگو بدون دعوا 

هیچ چیز دائمی نیست
بهش بگو بچه ها رو با هم بفرست کلاس . فلانی تنها تو خونه ناراحت میشه مگ من فرق گزاشتم بین بچه خودم و ...

همسرم کلا مرد آرومیه دعوا درست نمیکنه اصلا ولی کار خودش و انجام میده 

از همسر اولتون جدا شدی؟! اگه زنده و در دسترس هست از ایشون هم بخواه برای کلاس پسرتون یه کاری کنه.

اون بیشعور بی مسئولیته کلا پسرم و ول کرده همسرمم مشکل هزینه نداره وضع مالیش خوبه حتی اونم نده خودم میتونم 

آخه ما هم بچه هاشون و نگه میداریم مثل دسته گل به خدا همسرم ۷ صبح میره شب ۱۲ میاد کاش طلاق وجود نداشت ...

من شوهرم صاف تو چشام نگا کرد گفت خرج خورد و خوراک بچه ات زیاده باباش چرا خرجیش نمیده

😭😭😭😭😭😭😭😭