خانما سلام خانما من ازدواج دوممه همسرم خیلی آدم خوبیه من یه پسر دارم همسر دوتا بچه همسرم چیزی کم نمیذاره برامون رابطشم با پسرم نه خیلی صمیمی ولی خوبه پسرم بابا صداش میزنه پارسال همسرم بچه های خودش و کلاس ثبت نام کرد امسالم همینطور پسرمن پارسالم نرفت امسالم ثبت نام نکرده دوستان من دیشب دارم گریه میکنم میترسم به همسرم بگم برچسب نامادری بخوره از غصم دارم دق میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین یکم منطقی فکر کن اون پدر اصلیش که نیست معلومه فرق میزاره تو هم نباید به دل بگیری خودت میگی بابای اصلیش بی مسئولیت بوده پس حالا این که میگی خوبی احترام میزاره خرجو مخارج بچتو میدی خدارو شکر کن .یکم توقعت زیادی هست
ببین یکم منطقی فکر کن اون پدر اصلیش که نیست معلومه فرق میزاره تو هم نباید به دل بگیری خودت میگی بابا ...
منم مادر واقعی بچه ها نیستم ولی براشون بیشتر از مادر زحمت میکشم منم میتونم برای پسرم خودم خیلی کارها بکنم ولی برای بچه های اون انجام ندم همه چی باید متقابل باشه
به نظرت آدم طلاق بگیره مشکل مالی هم نداشته باشه بعدش ازدواج نکنه بازم بچه خیلی اذیت میشه ؟
میدونی پسرم خیلی راضیه از شرایط جدید الان خانواده داره ازش خیلی پرسیدم دوست داری برگردیم دوتایی زندگی کنیم گفته نه حتی گفتم دوست داری برگردیم با بابای قبلی زندگی کنیم گفته نه همسرم آدم خوبیه بچه ها هم با هم روابطشون خوبه
میدونی پسرم خیلی راضیه از شرایط جدید الان خانواده داره ازش خیلی پرسیدم دوست داری برگردیم دوتایی زندگ ...
نه نازنین برا خودم میپرسم دو بچه دارم درحال طلاقم چون شوهرم زن صیغه کرده و کلا میگه منونمیخواد میگم ب نظرت بعد جدایی بچه باباشو میبینه خرجمونم مشکلی نیست فکر میکنی خیلی اذیت میشه تا الان ک با پدرشم
نه نازنین برا خودم میپرسم دو بچه دارم درحال طلاقم چون شوهرم زن صیغه کرده و کلا میگه منونمیخواد میگم ...
آره طلاق سخته مخصوصا یه سال اول . بالاخره بچه هم اذیت میشه ولی مشکل مالی نداشته باشید خیلی چیزا حل میشه من مشکل مالی داشتم کرایه خونه خرج و مخارج نمیذاشتم به پسرم بد بگذره هر چی میخواست میخریدم ولی خب بالاخره یه مادری که دغدغه مالی داشته باشه با مادری که نداشته باشه فرق داره . بعدشم اگه تصمیم گرفتید ازدواج نکنید کلا فک میکنید همسرتون مرده بچه هایی که پدرشون مرده چیکار میکنن مگه بچه های ما هم مثل اونا
در مورد خودتم چون بارها گفتی همسر دومت مرد مهربانی هست و خوبه من حس میکنم الان خسته هستی فقط و موضوعات برات پررنگ شدن کافیه پسرت رو در رشته دلخواهش ثبت نام کنی هزینه سرویس و کلاسش میشه در حد همون ۸۰۰که از پدر اولش میگیری