2777
2789
عنوان

شما بودید این پسر رو قبول میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم جدا از اونایی ک گفتی ک مثلا خواهرش کاناداس😐اینه ک ب دلت میشینه یا ن،کنارش حس خوبی داری ،دلت میتپه براش یا ن 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ن حقوق ميخونه بعد حقوق ي ازمون سختي بدي ميشي وكيل

که اون آزمون الان راحت شده با توجه به طرح تسهیل ...وکلی آدم نالایق قراره وکالت انجام بدن 😶🤧

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اخه میدونین چیه من قبل ایشون با ی نفر بودم دو سال که بخاطر یسری مسائل خانواده ها مخالف بودن بهم نرسی ...

پسر خوشگل برای مردمه ...روی شخصیت طرف تمرکز کن نه چهره 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اگه مهر نداره بگونه مگه با کسی که ازدواج مکنی واسه موقعیت و شغلش هست من خودم خواستگار زیاد داشتم ولی با عشقم ازدواج کردم که اون از اهواز من مشهد هستم چون برام مهر داشت میتونستم زندگی مشترک باهاش تحمل کنم 

شد شد نشد مگم  خدایا تحمل سختیا با من👧 اخرش باتو 🪻⚘🍁
نه عزیزم شما هنوز به بلوغ نرسیدی  چون همه چی رو  چشم و لب قلوه ای میبینی

نمیشه گفت بلوغ فکری.ایده آل هرکس باکس دیگه فرق داره ربطی ب بلوغ نداره.

من خانومی رو میشناسم ک دختره الان ۵۰سالشه قیافشم خوبه وضعیت مالی خوب بافرهنگ تحصیلکرده واهل تهران خیلی خواستگار داشت و داره اما ملاک های عجیبی داره.توسن ۴۰سالگیش یه خواستگارو بخاطراینکه از توی جیبش پول دراورده بود نه کیف پول رد کرده بود

بیشتر اخلاق و درک طرف از زندگی زناشویی مهم هست ایشون تحصیل کرده

و به نظرم خانواده ی پولداری هم دارن ولی خوب باید خودتون پسند کنید شما وکالت می کنید؟ تمام مسائل را روی کفه ی ترازو بگذارید بعد تصمیم بگیرید .