2777
2789
عنوان

شما بودید این پسر رو قبول میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 39 پست

اینکه خواهرش کاناداست یه آپشن حساب میشه؟؟؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
میدانم گفت حقوق خونده گفتم شاید تموم کرده رفته کاراموزی جایی اون آزمونه که باید ۲۵ سالش باشه بعد بده ...

ن ربطي ب سن نداره حذف كرده  الانم ميتونه، كاراموزيم فقط  بعد قبول شدن ازمون ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهر خیلی مهمه که به دلت بشینه بگو نه قد خودت چنده که اون ی سر و گردن بلند تره؟

من ۱۶۳ اون ۱۷۷ همین حدودا شاید نمیدونم نپرسیدم چندسانته اخه از اول همش حضوری میدیدمش

اگه بخاطرهیکلش ناراحتی مردا زن میگیرن رو میان . موقعیت اجتناعیش ک خیلی خوبه.باهاش آشناشو اخلاقش ببی ...

اخلاقش خیلی خوبه هرسری که میرم پیشش پیاده میشه درو برام باز میکنه و اکثرا هم گل میده بهم، خیلی وقته میشناسمش فقط ظاهرش بدلم ننشسته، یبارم منطقم میاد یکیو قبول کنه دل لعنتی قبول نمیکنه

میدانم گفت حقوق خونده گفتم شاید تموم کرده رفته کاراموزی جایی اون آزمونه که باید ۲۵ سالش باشه بعد بده ...

نه عزیز تازه از امسال حق شرکت تو ازمون رو دارم فعلا دارم ارشد میگیرم

اینکه خواهرش کاناداست یه آپشن حساب میشه؟؟؟

آپشنش اینه که خانوادشون به تحصیلات اهمیت میدن که خواهرش داره کانادا تحصیل میکنه و الانم داره همونجا ازدواج میکنه و خودشونم همش به اونجا رفت و آمد دارن بهرحال نشون دهنده سطح فکری خانواده و بهایی که به دختر میدن هست، درکل داشتم خانوادشو معرفی میکردم

از چهرش خوشت نمیاد یا از هیکلش؟ اگه مشکلت هیکلش باشه که درست میشه

والا هیکل رو نمیدونم درست بشه یا نه ولی اگه بینیشو عمل کنه شاید خوشم اومد نمیدونم، چون خودش گفته بود تو فکرشه

اخه میدونین چیه من قبل ایشون با ی نفر بودم دو سال که بخاطر یسری مسائل خانواده ها مخالف بودن بهم نرسیدیم الانم دوسال میگذره از قضیه. اون قد بلند هیکلی موی بور لب قلوه ای چشم سبز درشت و خلاصه یکی از خوشگلترین و خوش هیکل ترین پسرای دنیا بود، برای همین شاید انتظارم بالا رفته

اها یچیز مهم یادم رفت، تازه خدمتش رو شروع کرده یعنی سرباز هم هست در حال حاضر و گفته بعد خدمتش اگه ازدواج کردیم بریم کانادا که اینم خودش جای تامل داره چون یجورایی دوست ندارم برم

والا هیکل رو نمیدونم درست بشه یا نه ولی اگه بینیشو عمل کنه شاید خوشم اومد نمیدونم، چون خودش گفته بود ...

ولی اگه پسر خوبیه و وضع مالیشم خوبه... فقط بخاطر دماغش ردش کنی!!!! اشتباهه به نظرم... مگر اینکه کس دیگه ای مد نظرت باشه.... اگه کس دیگه ای مد نظرت نیست... ردش نکن به این زودی

بنظرم نه خودتو اذیت کن نه ایشونو شما هنوز به بلوغ فکری نرسیدی 

یعنی اینکه حس کنی یکی قطعه پازلت نیست و ظاهرش هم به دلت ننشسته باشه عدم بلوغ فکریه؟مرزهای بلوغ جابجا شد

اخلاقش خیلی خوبه هرسری که میرم پیشش پیاده میشه درو برام باز میکنه و اکثرا هم گل میده بهم، خیلی وقته ...

نمیدونم چی بگم یوقتایی یسریا انقداخلاقای خوب دارن ک زشتی قیافشون ب چشم نمیاد دنیاهم بگن بده ب چشمت قشنگه.ولی یوقتایی هرچقدرم خوب باشه وقتی ب دلت نشینه نمیشینه هرکاری هم که بکنه.بهتره تا بهت وابسته نشده ردش کنی.

ولی من همیشه ب خودم میگم مردی ک خیلی خوشگل و خوش هیکل باشه نکه داشتنش سخته