2777
2789
عنوان

دوست یابی و اعتماد به نفس کودک

289 بازدید | 14 پست

سلام دوستان پسرم هشت ساله هست امسال میره دوم دوست یابی خیلی ضعیفه... خوشگله ولی از قیافش راضی نیست..استرس و اضطراب شدید داره دکتر بردم ولی داری شیمیایی میدن.. باشگاه بردم حدودا یک هفتس میره هوشش خوبه سریع یاد میگیره ولی مدام استرس داره که خطا نکنه... دونفر از بچه ها باشگاه بهش گفته تو بلد نیستی... من نمیدونم چی به پسرم بگم و قانعش کنم که به حرفای اون دونفر توجه نکنه لطفا راهنمایی کنید مشاوره ها هزینش سنگینه نمی تونم ببرمش متاسفانه

همسرتون کتکش میزنه یا بچه رو تنبیه بد میکنه؟؟؟

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

درک میکنم پسر منم ۳سال و نیم داره و به شدت از این نظر ضعیفه و اینکه هرکس ام میاد بهش میگه بتمن دوس شو فرار می‌کنه از دستش 

فکر میکنم راه درست تعریف و تمجید از توانایی هاشون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=299036048]

درسته بهتر اینکه از توانایی هاش، تعریف کنیم.. متاسفانه محیط، مدرسه باشگاه یکسری بچه ها که اصلا تربیت درستی ندارن مدام در حال تخریب کردن روحیه بچه ها هستن

من یه وقتایی که خیلی شیطنت داره دعواش، می کنم ولی تنبیه بدنی نه

کسی نیست منو راهنمایی کنه یه وقتایی از ناراحتی خوابم نمیبره پسرم خودشو مدام دست کم می گیره... و سریع ناراحت میشه شش جلسه مشاوره بردم فقط، پول اضافی دادم هیچ تغییری نکرد

[QUOTE=299036048]  درسته بهتر اینکه از توانایی هاش، تعریف کنیم.. متاسفانه محیط، مدرسه باشگا ...

اره واقعا من پسرمو پارک که میبرم همیشه حرص میخورم

آخه بچه من اصلا اهل بددهنی و دعوا نیست و وقتی ام کسی بهش زور میگه مسیرشو عوض میکنه،باورکن گاهی دلم میخواد اصلا بزنه بچه ها رو دلم خنک شه😅

تو اینجا (kidiba.ir) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای مامانای باتجربه تو نی نی سایت به علاوه هوش مصنوعی رو خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.

روی عزت نفسش کار کنید (البته کودک اول از والدینش یاد می گیره)

یه پادکست رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

(می دونید که یوتیوب ف_ی_ل_ت_ر هستش، پس با وی_پی_ان فعال روی لینک کلیک کنید)

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊

منم همین مشکل رو با پسرم دارم. دخترم اعتماد به نفسش خوبه. ولی پسرم کمبود اعتماد به نفس داره. اصلا روش نمیشه یه سری کارا رو انجام بده. میاد خونه میگه مامان امروز تو کلاس میخواستم به دوستم بگم اشتباهی بازی میکنه، ولی نتونستم. میگم چرا نتونستی میگه روم نشد. چیکار باید بکنیم؟