2777
2789
عنوان

تا امروز به چشم زخم اعتقاد نداشتم

172 بازدید | 11 پست

من اعتقادی نداشتم اصلا

خیلی وقته توی مجازی فعالیت نداریم من و همسرم و اصلا پست نمیذاریم

ولی دیروز از مسافرت برگشتیم و خیلی خوش گذشت همسرمم چندتا عکس پست گذاشت و تو یکیش هم کپشن عاشقانه و خوب نوشته بود...

وای چشمتون روز بد نبینه از دیشب چیا نشد الکی....

امروز سر کار دکتر با من بیخودی دعواش گرفت سر اینکه کاری که خودش تو جلسه گفته بودو انجام دادم😑

حتی صورت جلسه هم موجود بود

شیشه پنجره هال یهو خورد شد 

خودم قلب درد شدیدی گرفتم 

یکی از مراجعین با دعوا اومد که من تو سالن منتظرم ده دیقه س و سالنو گذاشت روی سرش 

من خرافاتیم یا واقعا نباید اشتراک میذاشت کسی تجربه مشابه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما اعتقاد نداشتم یکسره از غذاهای استوری میزاشتم تا دو سه سال پست هم بد بیاری بدی اومد تو زندگیم خیلی ترسیدم بهتره که دیگه نرارید تو فضای مجازی ، من که حتی عکس خانوادگی هم تو جمع فامیل نمیگیرم باهاشون از ترس 

نه خرافات نیست واقعا من خیلی دیدم به چشم خودم اما انسان اگه فرکانسش خیلی بالا باشه دیگه چشم زخم درش ...

چجوری فرکانس میره بالا. اره عموم انقدر ثروتمنده و بچه هاش خوشبختن اصلا به چشم نمیان ولی ما همیشه یه بدبختی داریم آخرم همه چشمشون دنبالمونه

لطفا لایک نکنید ممنون.

خیلی بده من پسرخاله شوهرم خانومش هربار منو ببینه و تعریف کنه ازم بدبخت میشم حاملم هربار اسمم بیاره و از بچم میگه ی بلا سرم میاد فک کن همه چیم نرمال بود یروز بیرون بودیم اومدن گفت چ خوشکل شدی رو بارداریت فردا افتادم لکه بینی و رفتم طول سرویکسم یهو کم شده بود الان من مطمین شدم چشمش خیلی خطرناکه

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

چشم نزنن، انرژی منفی نفرستن براتون،باحسادتشون چه میکنی،آدم میشناسم که تحمل استوریهای یه زوج فامیل رونداشت، تمام تلاشش روکردتا زندگیشونو بهم بریزه، وبه مرز طلاق هم رسوند،انقدر از کارای کرده وناکرده دوطرف براهم سوسه اومد،تا ازهم دلسردشون کرد. استواری نذار،

به قول مادربزرگ دوستم«خوشبختیتو برای مردم جارنزن،حتی همساده»

کاربری قبلم معلق شد،من همون پر3  ام  

[QUOTE=298986305]چجوری فرکانس میره بالا. اره عموم انقدر ثروتمنده و بچه هاش خوشبختن اصلا به چشم نمیان ولی ما همیشه یه .. 

فکرهای منفی و نگرانی و  ترس وغم حسرت و ...رو  حذف کنید

استغفار هم خیلی تاثیر داره یا هر ذکری که دوست داری و بهت آرامش میده