2777
2789
عنوان

شما منو تو خیابون ببینی میگی فقیره این؟😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 115 پست

منم اینجوریم شرایطشم دارم ولی صورتم نچرال قشنگه بینیم اصلا نیاز به عمل نداره لبامم همه فکر میکنن ژله باید کلی قسم بخورم که مال خودمه موهامم مال خودمه ناخنام فقط کاشت بود که حس کردم خزه ریمو کرده مژه هامم کاشت نیست فقط لیفته

نه نمیگم فقیره

🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

پس منم خیلی فقیرممم

منم مثل شما

جایی برم آرایشم نمیکنم واقعا 😕

فقط تو مراسم و جشنها 

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

نه اگه لباسات بد باشه میگم فقیری ...اگه لباس خوب و آرایش مناسب باشه میگم ساده ای...اگه ژل و ناخن و مژه و اینا به اندازه و منطقی باشه تاکید موکد میکنم به اندازه و منطقی باشه میگم باکلاسی 

نه حقیقتا ...من آدما رو از ظاهرشون حدس نمیزنم که از لحاظ مالی ،شعوری و ... در چه حدن ....کلا رو ظاهر کسی فکری نمیکنم 😅

تازه اگه بفهمم از نظر مالی اوکیه و کاری نکرده با خودم میگم این چه قدر همینجوری که هست خودشو قبول داره و چه قدر خوبه🙃

چه داستانایی میسازین واسه خودتون ....خیلی ها سمت عمل جراحی زیبایی  و ژل و بوتاکس   و هزار قلم دیگه نمیرن یکیش خودم اعضای خانوادم و خیلی از دوربریهام چه دلیلی داره این طرز فکر اگه براتون مهمه و دوس دارین انجام بدین وگرنه که این طرز فکر تون اشتباهه