2777
2789
عنوان

شما منو تو خیابون ببینی میگی فقیره این؟😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👍👍😂😂😂 من همیشه میزارم از ریمل زدن خودمو راحت کردم  عالیه عزیزم خوش بگذره بهتون

فدات گلم مرسییییی 😘😘😘😘😘😘

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
من کسیو تو اطرافم میشناسم خونه زندگیش درب و داغون شیشه پنجره خونش شکسته فرش خونش مال ده بیست سال پیش ...

دقیقا یکی از همینا به من گفت خانم گل یکم به خودت برس😐😀

درصورتی که خدایی لباس خوب و با کیفیت میپوشم، یعنی حاضرم دیر ب دیر خرید کنم ولی خوب بخرم،

به پوستم بیشتر میرسم تا اینکه برم دنبال کرم پودر و این چیزا.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
وقتی یکی مثل من دماغش خیلی گنده و تو مخ باشه و توان عمل نداشته باه فقیری حساب میشه و گرنه هیچکس حاضر ...

اعتماد بنفستون رو بالا ببرید، بخدا نمیخوام شعار بدم ولی من با بینی فابریک خودم ازدواج کردم و بعد از عقد ، پدرم هزینه عمل بینیم رو داد عمل کردم، تنها عملم همین بینی بود که اونم گفتم طبیعی باشه. اونم اون اواخر دیگه واقعا مشکل تنفسی گرفته بودم وگرنه با ظاهرش اوکی شده بودم. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اعتماد بنفستون رو بالا ببرید، بخدا نمیخوام شعار بدم ولی من با بینی فابریک خودم ازدواج کردم و بعد از ...

تا همین چند وقت پیش ازش راضی بودم با اینکه بزرگ بود الان سنم که بالا رفته ی کم چهرم داغون شده اون بیشتر تو چشم

تا جاییکه من سراغ دارم فقیرترا این کارا رو بیشتر میکنند! پولدارا که شما هم جز اونا هستی خیلی کمتر دست به این کار میزنند.

البته من پولدار نیستم فقط غنای درونی دارم 

و شرایط اینکارا رو هم تا حدی بگی نگی دارم ولی انجام نمیدم‌. ب اندازه ی شما هم پولدار بودم بازم اینکارا رو نمیکردم