2777
2789
عنوان

عشق

172 بازدید | 48 پست

بچها من تازه عضو شدم ممنون میشم کمکم کنید 

من عاشق شدم وافعا نمیدونم چجور بیانش کنم طرفو فقط تو یه مهمونی دیدم حس کردم اونم یه علاقه های داره چون دزدکی نگام می‌کرد میومد پیشم نه کلمه ایی حرف نه پیامی هیچی فامیلمون دور مادرش با مادرم رفت و اومد داره 

الان فقط یه چیزی گیجم کرده استرس میده نکنه دوست دختر داشته باشه و...

ولی حس ششم قویه حس میکنم اونم ...

امروز بعد مهمونی باز اتفاقی منو دید ولی من اصلا نگاش نکردم نمیدونم توجه کرد یانه پوففف از شدت دوست داشتن گریه ام گرفت اومدم خونه 🥲🥲🥲

من به قیافه اش و اینا کاری نداردبه اندازه کافی به دلم‌نشسته 

روحشو حس کردم اون وقار و شخصیتشو اصلا نمیدونم چم شد برگشتم خونه گریه ام گرفت یجوری به دلم‌نشسته نمیدونم چجور 

منی که انقدر سنگدل بودم ....🫠🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنم

منم همینطور شدم بعد دو سال که امید الکی داشتم و با افت تحصیلی شدید الانم حتی برای کنکور نمیتونم بخونم 

اون پسره هم سهم من نیست بهم نمیخوریم 

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 
درک میکنم منم همینطور شدم بعد دو سال که امید الکی داشتم و با افت تحصیلی شدید الانم حتی برای کنکور ن ...

عزیزم باید یجوری متوجه بشم‌....با ف.ال یاهرچی 

من الوایتم آیندم و درسته قاطیشون نمیکنم 

ولی برام خیلی مهمه خیلی واقعا چشمم جز اونو نمیبینه نمیبینه

حس کردم دوستم داره نمیدونم...

عزیزم باید یجوری متوجه بشم‌....با ف.ال یاهرچی  من الوایتم آیندم و درسته قاطیشون نمیکنم  ...

میفهمم من فا ل حافظ گرفتم و الکی بهم امید داد ولی وقتی کنار دختر فامیلشون دیدم فهمیدم چه غلطی کردم خودمو درگیر اون بی لیاقت کردم 

درهرصورت سعی کن تا مطمئن نشدی وابسته نشی

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 

این تاپیکو دیدم دردم تازه شد😔لعنت به اون مراسمی که چشامو تو چشمای ابیش انداخت

والا به رفتاراش توجه کن یا اگه برادر داری و طرفت باهاش صمیمه از برادرت بپرس ببین چی میگه

نه برادر ندارم 

نمیدونم چجور بفهمم ولی تا اونجایی که شنیدم واقعا خیلی اخلاقشون خوبه ولی باید به یکی بگم یکم آمارو نامحسوس بگیره 🤣🤣🤣

باورت نمیشه انگار آشنا بود برام روحش انقدر که من حسش کردم اومدم خونه گریه ام گرفت

میفهمم من فا ل حافظ گرفتم و الکی بهم امید داد ولی وقتی کنار دختر فامیلشون دیدم فهمیدم چه غلطی کردم خ ...

درست میگی 

باید اول مطمعن شد مطمعن باش فرد درست سرراهت قرار میگیره نگران نباش 

عزیزم من حرکاتشو دیدم یکم حسسسمم میگه شاید امکانش اینا باشه ولی تا مطمعن نشم کاری نمیکنم 

ف.ال تا.رو..ت اینا منظورم بود که درسته نه این الکیا

نه برادر ندارم  نمیدونم چجور بفهمم ولی تا اونجایی که شنیدم واقعا خیلی اخلاقشون خوبه ولی باید ب ...

واااا چرا گریه؟؟؟؟ 

عاشق شدی لذت ببر نه اینکه گریه کنی

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
درست میگی  باید اول مطمعن شد مطمعن باش فرد درست سرراهت قرار میگیره نگران نباش  عزیزم من ...

واقعی هست؟

عزیزم الهی هرچی خدا میخاد همون بشه نگران نباش

مرسی عزیز دلم😍همچنین گلم❤️