2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 48 پست
واااا چرا گریه؟؟؟؟  عاشق شدی لذت ببر نه اینکه گریه کنی

میترسم آخه اونو نمیدونم ...باید مطمعن بشم آخه ببین ارتباط پیامی ام ندارم باهاش حتی اینستامم پاک کردم .... 

یکمم نگرانم حس اون چیه و اینا 

میخام لذت ببرم این فکرا نمیذاره.....

باورت نمیشه انگیزه ام دوبرابر شده برا زندگی اینو که هیچ کاری ندارم هرچی بخام بدست میارم🫠😂..... یه برنامه ریزی برای هدفمم باید کنم ...

میترسم آخه اونو نمیدونم ...باید مطمعن بشم آخه ببین ارتباط پیامی ام ندارم باهاش حتی اینستامم پاک کردم ...

اینستاتو نصب کن فالوش کن ببینیم چی میشه😂

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمه منم ...بذار یکم بگذره ولی اینستام نصب نمیشه شانس ببینا باید یجوری نصبش کنم 😂😂🫠🫠

حتماااا نصبش کن با پیج خودت برو ریکوئست بدهههه😂😂

نهمه من ریکویست نمیدم ولی یکی از اشناهاشو ک میشناسم فالو میکنم حتما میبینه.....😂😂😂🫠🫠امیدوارم&nb ...

حداقل با فیک ریکوئست بده😑😂

حلههههه😂😂🫠🫠 چجور تگتتت کنممم 

😂😂😂

اول یدونه اتساین مینویسی از اینا@ بعدش دیوونه رو که مینویسی یدونه اندرلاین بنویس از اینا_ بعدشم یه لیست میاره واست از اون لیست اسممو پیدا کن بزن روش تگ شم😁😂

دیوونه_زنجیری  بنظرم اونم بهت یه حسایی داره😁😂

من خودمو میزدم به اون راه 😂😂🫠🫠

امیدارم...فعلا که حخبری ازش نیست آخه ازکجا بخاد بدونه😂😂🫠🫠یکی دوبار دیده 

دعا کن براااام ....