2777
2789
چجوری ۳۰تومن شد؟ من یخچال و ماشینم فقط۲۰شد که😑

من یخپالم سولاردم ماشین لباسشوییم  ال جی بود

ماشین ظرفشوییم مجیک بود

وسایل آشپزخونم فلیپس بود اکثرا

شد همه این ها باهم ۱۵ 

۶ تومن مبل

دو نیم تخت 

و

...

ارزان بود اون موقعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم ۹۶ ۲۵۰ میلیون(خیلی خفن بود)

چون گفتی سال ۱۴۰۱ گفتم بگم دختر خاله م پارسال شد ۱ میلیارد

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
من یخپالم سولاردم ماشین لباسشوییم  ال جی بود ماشین ظرفشوییم مجیک بود وسایل آشپزخونم فلیپس بود ...

پس چرا مال من اونقدر شد 

۳۰تومن اصلا برام جای سواله

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
منم در حال خرید جهیزیه هستم خیلی گرونیه واقعا فعلا لوازم برقی آشپزخونه تکمیل شده 

تهرانید؟

اره واقعا همه چیز گرونه

حالا اگه تهران بودید یا شرایط امدنش رو دارید برای مبل سمت ۴دانگه برید

همون مبلی که بازار یافت اباد یا بازاری دیگه هست مثلا ۱۵هست اونجا ۶۰میدن

مراسم عروسیتون کی هست؟

فکر نمیکنم بتونیم عروسی بگیریم چون داریم خونه میخریم  میخوام لباس عروس بپوشم عکس و کلیپ درست کنیم و یه مهمونی کوچیک خانوادگی بگیریم . ولی بازم باید ببینیم چقدر پول برامون میمونه شایدم عروسی بتونیم بگیریم