عزیزم من گوشم از این حرفها پره .. لطفا یه چیز بگو که بگنجه
شما تو ایران زندگی نمیکنی پس 😂😂😂
دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم.....🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گرونی هست ولی نه تا این حد که خرج خوردو خوراک دو نفر بشه ۷ تا ۱۰ تومن ..
خیلی ها حقوق یک ماهشون فقط ۱۰ تومنه
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
عزیزان خرج یک ماه دو نفر بخای حساب کنی غیر از رستوران،،،،،،کلا دیگه تهش میخان دوتا مرغ یه کیلو چرخی یه کیلو خورشتی دوتا ماهی دیگه بشه دو تومن،،،بعد دو نفر تو یه ماه نهایت ۵کیلو برنج بخورن بشه یه تومن ،،یع تومنم شوینده و حبوبات تا اینجا شد ۴تومن دیگه دو تومنم میوه و بقیع میشه ۶تومن،،،،،باز من خیلی دست بالا حساب کردم فقط الکی نیاید بگید ده تومن حداقل،،،،
تاپیک ذخیره کنم شب به شوهرم نشون بدم. 5تومن ماهی بهم میده با دوتا بچه .تازه میگه پس اندازم کن. &nbs ...
عزیزم خورد و خوراک ک خودش میده 😑
نری دعوا کنیا
دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم.....🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
گفت با ۳ تومن نمبشه زندگی کرد تو به خودت فشار نیار واست خوب نیست
اونی که داره فشار بهش وارد میشه شمایی وگرنه من که ارومم
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
اینجا میرن فروشگاه یهو مثلا پنج تومن خرید میکنن اما دیگه نمیگن مایع چند لیتری خریدیم واسه چندماه یا پنج تا رب خریدیم واسه چند ماه وگرنه عزیزم به نظرم دو نفر با۴تومن واسه یه ماه میشه خیلیم خوب خورد