الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پخت و پزشون کمتره یا مجبوره کمتر باشه من کسر لباس لوازم ارایش هر چیزم بزنم کسر خورد خوراکم نمیزنم وهاهی خالص نهایتا5500 هزینشه... هم سالم میپزم هم متنوع از خورشی سنتی فست فودی و... همه جوره
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
الان مثلا شما قند وچای وشکر وقهوه ونسکافه رو ننوشتی بعضی از هزینه هاتون نسبتا زیاده و بعضیا و ...
نه اون هفته ای هست ماهیانه اش میشه570یعنی8 کیلو پیاز
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
با کتکی که میزنی ومیخوری هزینه ی معالجه هم حساب میشه 10تا 12تومن بدون اون 8تا9تومن
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
دستت درد نکنه درک کردی نفری 500؟خیلی خوبه میشه بگی چیا درست میکنی در طول روز دنبال یه خانوم اقتصادی ...
حالا یه تومن و همینجوری تقریبی گفتم دقیق نمیدونم ولی همین حدوداس کارخاصی نمیکنم ولخرج نیستم فقط😅بعدشم دونفریم دیگه خیلی لازم نیست زیاد غذا بپزمحدودا۱و نیم خرجمون میشه
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
انشاالله انقد وسعت مالتون زیاد بشه که هم خودتون داشته باشین هم به دیگران برسونید گلم ❤💜💜💜
ممنون عزیزم همچنین♥️♥️♥️
بعدم احتمالا حساب کتاب نکردی وگرنه اگه حساب کنی مطمئنا خیلی بیشتر میشه منم اول همین فکرو میکردم ولی ...
هوم شاید