2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش چی میخورید ماهی ۲سه تومن خرجتون میشه

پخت و پزشون کمتره یا مجبوره کمتر باشه من کسر لباس لوازم ارایش هر چیزم بزنم کسر خورد خوراکم نمیزنم وهاهی خالص نهایتا5500 هزینشه... هم سالم میپزم هم متنوع از خورشی سنتی فست فودی و... همه جوره

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
خواهش میکنم باتوجه ب طبع بدنیتون چون من خودم طبعم سرده برنج ایرانی از 340 تومن ک میشه خوشپخت و فجر ...

الان مثلا شما قند وچای وشکر وقهوه ونسکافه رو ننوشتی 

بعضی از هزینه هاتون نسبتا زیاده و بعضیا واقعا کم یعنی ماهی دوکیلو سیب زمینی و دوکیلو گوجه میخورین?کم نیست

الان مثلا شما قند وچای وشکر وقهوه ونسکافه رو ننوشتی  بعضی از هزینه هاتون نسبتا زیاده و بعضیا و ...

نه اون هفته ای هست ماهیانه اش میشه570یعنی8 کیلو پیاز

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
مرسی عزیزم

با کتکی که میزنی ومیخوری هزینه ی معالجه هم حساب میشه 10تا 12تومن بدون اون 8تا9تومن 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
الان مثلا شما قند وچای وشکر وقهوه ونسکافه رو ننوشتی  بعضی از هزینه هاتون نسبتا زیاده و بعضیا و ...

باورت میشه سالی 400 گرمم بزور چای میخریم فصلی یک کیلو قند 

وا خب سوال داشتم چه لوس و بیجنبه

سوال داری بپرس چرا ملتو سرکار میزاری میدونستم عنوان تاپیک فیکه برای همین اومدم که گزارش بزنم 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
چطور یه تومن این که پول نون و سیب زمینی پیازه

خدامیرسونه دیگه تواین گرونی چاره ی دیگه ای نیس🙃

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

دستت درد نکنه درک کردی نفری 500؟خیلی خوبه میشه بگی چیا درست میکنی در طول روز دنبال یه خانوم اقتصادی ...

حالا یه تومن و همینجوری تقریبی گفتم دقیق نمیدونم ولی همین حدوداس کارخاصی نمیکنم ولخرج نیستم فقط😅بعدشم دونفریم دیگه خیلی لازم نیست زیاد غذا بپزمحدودا۱و نیم خرجمون میشه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

حالا یه تومن و همینجوری تقریبی گفتم دقیق نمیدونم ولی همین حدوداس کارخاصی نمیکنم ولخرج نیستم فقط😅بعد ...

بعدم احتمالا حساب کتاب نکردی وگرنه اگه حساب کنی مطمئنا خیلی بیشتر میشه منم اول همین فکرو میکردم ولی وقتی یه دفعه نوشتم دیدم نه بابا خیلی بیشتر میشه

انشاالله انقد وسعت مالتون زیاد بشه که هم خودتون داشته باشین هم به دیگران برسونید گلم ❤💜💜💜

ممنون عزیزم همچنین♥️♥️♥️

بعدم احتمالا حساب کتاب نکردی وگرنه اگه حساب کنی مطمئنا خیلی بیشتر میشه منم اول همین فکرو میکردم ولی ...

هوم شاید