2777
2789
عنوان

شوهرم و برادر شوهرم سر من بدجور دعواشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 17358 بازدید | 159 پست
بدجور خودخواهن  اصلا منو نمیخوان دنبال بهانه ان که من از چشم پسرشون بیوفتن مدام ضعف های منو ...

پس از همون اول چرا برات اومدن

نگفتی براچی زدت شوهرت ت ک کاری نکردی

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
من میترسم همسرم خونه بیاد میگم کاش تا شب با دوستاش باشه بدجور این موقع ها قاطیه مدام مشروب میخوره ...

وا

تنها چیزی که میتونم بگم خدا نجاتت بده عزیزم 

عجب آدمای ظلمی پیدا میشن

حیف شما😐

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراشوهرت اول از شمادفاع کرد ولی بعدکتکت زد؟ چندسالتونه؟

جلو خانواده‌اش از من دفاع میکنه میخواد این شکلی

اونا منو بپذیرند ولی بعد که اعصابش خرابه تو خونه خودمون منو میزنه 

تو 18 سالم

داشتم خوشحال میشدم ازینکه شوهرت طرف ترو گرف تا اینکه دیدم تورم زد

ولی در کل دمش گرم ک زد تو صورت خاهرش و دهن داداششو گل گرف حرف مفت زدن باید اینجوری جواب میگرفتن

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
اگه شوهرت نمیاد ما رو هم بزنه نظر بدیم😂

😁😁😁

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
دختر خوب وقتی خواهرشوهرت مسخره کرد تو که اخلاقشونپ میدونی میدونی باهات خوب نیستن جواب نمیدادی من تاپ ...

کاش این کار رو میکردم

جلوی جاری و عمه شون خوردم کرد نتونستم خودم کنترل کنم 

من دارم برای کنکور میخونم خودم مشکلاتم زیاده یه لحظه دست خودم نبود عصبی شدم

کار درستی کردی،وگرنه سوارت میشدن،دمت گرم،ببین من آدم منطقی هستم ۳۳ سالمه کلی تجربه دارم،مثل من مظلوم ...

من نمیتونم از خودم دفاع کنم شرایط من خیلی بده اگه تایپک های قبلیمو بخونید می‌بینید راهی جز مدارا ندارم