2777
2789
عنوان

شوهرم و برادر شوهرم سر من بدجور دعواشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 17358 بازدید | 159 پست
عزیزم اگه میخوای واقعا بسازی و رابطه رو درست کنی ب نظرم باید سکوت میکردی  من ب این‌  جمله ...

کاش سکوت میکردم

ولی دستم گرفته بودن

بدجور احساس تنهایی و حقارت بهم دست داده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیم طوری شده که یه روز که توش آشوب نباشه تو دفتر خاطراتم مینویسم روز خوبی بود کاش فردا هم همین طو ...

انشالله که خدابهت ارامش بده ولی هرچی ش فشاربه خودت نیارحرص نخورارامشتاحفظ کن فکرسلامتیت باش

مگه یکی دوروزه ک بگه راحت شدم😑حالا حالا هاا بااین خوانواده کارداره،،اون خواهر میشه عمه بچش اون براد ...

واقعا همینه نمیدونم چی و چطور میخواد این روابط بهتر شه 

هیچ دوره ای از زندگیم نیست که دوست داشته باشم بهش پناه ببرم مشکلات خانواده خودم، دردسرای بی پولی بی آبرویی که دست من نبود و مشکلات متاهلی که تا حد زیادی دست من نیست

انشالله که خدابهت ارامش بده ولی هرچی ش فشاربه خودت نیارحرص نخورارامشتاحفظ کن فکرسلامتیت باش

امیدوارم بتونم 

دلم برای خودم میسوزه و فکر خودم هستم چون میدونم بیشترین کسی که دلسوزمه خودمم

امیدوارم بتونم  دلم برای خودم میسوزه و فکر خودم هستم چون میدونم بیشترین کسی که دلسوزمه خودمم

هردفه که چیزی شداصلادنبال بحث رانگیرباشوهرت جروبحث نکن سرخانوادش خیلی دم پرشون نرواونادیدی فقط یه سلام‌واحوال پرسی کن خیلی کم خونشون برواونم‌اگه شدمجبورت کرداگه نه که نری بهتری موقع عصبانیت سوره عصربخون اره خودت فقط میتونی به خودت کمک کنی اگه چیزیت بشه دورازجون اوناخوشحال میشن

تقصیرخواهرشوهر سلیطته خودتومقصرندون ولی سعی کن شوهرتو بامحبت وزبون خوش رام کنی

مقصر اصلی اونا بودن دستم گرفته بودن بهم میخندیدن رفتار من واکنشی به رفتارشون بود ولی ایکاش جمع ترک میکردم جواب نمی‌دادم میرفتم یه گوشه ای می‌نشستم یا برای مدت کوتاهی میرفتم بالا خونمون

هردفه که چیزی شداصلادنبال بحث رانگیرباشوهرت جروبحث نکن سرخانوادش خیلی دم پرشون نرواونادیدی فقط یه سل ...

همینطوره 

همینکار را رو از این به بعد میکنم بدترین حرفا هم بزنن جواب نمیدم چون دیدم دیشب چه فاجعه ای درست شد 

ممنونم

همینطوره  همینکار را رو از این به بعد میکنم بدترین حرفا هم بزنن جواب نمیدم چون دیدم دیشب چه فا ...

اره خوب میکنی ازمن به عنوان یه دوست این دوره زمونه که سکته وایست قلبی زیادشده همه ازاسترس دورازجون شما همیشه مراقب خودت باش .خواهش میکنم

اختلاف سنی با شوهرت بالای 20 سال هست؟؟؟  به شوهرت بگو اگه منو بچه نمیبینی و حرف برادرت دروغه چ ...

19 سال اصلا همو نمی‌فهمیم 

اصلا 

اشتباه بزرگی بود از ترس اینکه تو چاله نیفتم تو چاه افتادم

شرایط خانوادگی مجبورم کرد نمیخوام بگم خودم مقصر نیستم

چرا خودمم تو دوستی کور شده بودم می‌فهمیدم این تفاوت سنی، فرهنگی دردسر سازه ولی میترسیدم مجبور شم با فردی مث شوهر خواهرام ازدواج کنم 

ما همگی زیر 20 سال ازدواج کردیم تازه پیش خودم فکر میکردم شانس به من رو کرده الان فهمیدم هیچ فرقی نمی‌کنیم خواهرام کتک میخورن و احترام ندارن منم همینم تنها تفاوتمون اینه که وضع مالی همسر من خوبه که اونم با این شرایطی که خانواده اش برای من پیش آوردن اصلا نمی‌ذارن  لذت رفاه رو ببرم

چقدر بد واقعا  چه حرف زشتی  .بچه باز چیه 😐 منم ۱۸ ساگی ازدواج کردم اصلا چه ربطی داره 😒 ...

من یه لحظه هنگ کردم یه لحظه فک نکردم منظورش منم

گفتم یعنی چی بچه باز 

چرا اصلا این فحش داد چه ربطی داشت 

خیلی حرف بدی بود بعد از این حرف همسرم بهش حمله ور شد تا قبلش کلامی بهم توهین می کردن

وای چقد سنت کمه،ببین عزیزم بشین با زبون خوش باشوهرت صحبت کن بگو مگه من کیسه بوکسم که کتکم میزنی،من ب ...

چند بار از دردام بهش گفتم

بهش گفتم داره اعتماد به نفسم از بین میبره

داره هی وضعیتمو در برابر خانواده اش ضعیف تر میکنه

اصرار کردم برای یه مدت از خانواده اش جدا بشیم 

باورتون میشه حتی تو جمع خانوادگی شون دارم به لکنت میوفتم

ازش خواستم پیش مشاور بریم

هربار گفته خودم درسش میکنم بسپارش به من

هیچی هم درست نشده 

شرایطت هرجی که باشه به خودت وخانوادت ربط داره.نزار بشه نقطه ضعفت.شوهرتم به نظرم دوست داره به جای این ...

خدا رو شکر دیر وقت اومد خونه مستقیم اتاق خواب رفت و خوابید

منم تو اتاقم فک میکنه درس میخونم

هر شب البته تا دیروقت بیدارم برای کنکور میخونم اما امروز هیچی نخوندم اعصابم نمی‌کشه