2777
2789
عنوان

شوهرم و برادر شوهرم سر من بدجور دعواشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 17358 بازدید | 159 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم عزیز دلم اگه وضعیت مالیه خوبی داره سعی کن دلخوشی های دیگه برای خودت داشته باشی کلاس نقاشی موسیقی سریع هم برو دانشگاه باز خواستی بعدا کنکور بده و همه تمرکزت رو خودت باشه کتاب بخون و حال روحیت رو خوب کن

شوهرت هم اگه ادم منطقیه باهاش حرف بزن وابستش کن هرچقدر بد کرد خوبی کن اونجوری که میخواد اشپزی کن لباس بپوش یکاری کن دیگه نره بیرون و مشروب نخوره 

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜
بیکارنباش خودتابه خاطراوناناراحت کنی سعی کن رابطتت درحدسلام‌واحترام‌باشه ولی هرچی خونشون نری بهتره‌ا ...

کاش بریم از اینجا

همسر من خونه داره داده اجاره

من اسیر شدم پیش اینا 

همین خونه ای هم که میشینم به اسم همسرمه 10 بار التماسش کردم این رو بده اجاره

نه اصلا بریم یه جا اجاره کنیم دور شیم

کنکور چه رشته ای هستی؟اگه تل داری ایدی بده

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜
از غروب همشون تیکه بارم کردن هیچی نگفتم دیگه خواهر شوهرم بدجور خودم و خانواده مو مسخره کرد باعث شد ج ...

زمین گرده .......چوب خدا هم صدا نداره ولی ببین کی صداش در بیاد ایشالا ب زودی زود ....☹☹☹

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

عزیزم 

یه جورایی میتونم‌درکت کنم 

یه نقر با این سرایط میشناختم‌که خانواده از نظر مالی و فرهنگی ضعیف بودند و دخترا به همین سبک فرار میکردن 

فاصله سنی تون واقعا زیاده 

که از همینم میتونی به نفع خودت با زیبایی و جوونیت استفاده کنی

نمیدونم چطور بهت راهکار بدم سنت واسه تحمل این چالش ها واقعا کمه 

اما به قول دوستمون روی خودت 

عزت نفست 

مهارتهات کار کن

دیگه به گذشته فکر نکن که من دختر فلانی بودم

الان زن فلانی هستی 

از مال و امکاناتش برای پیشرفت خودت نهایت استفاده ببر 

خودت بالا بکش

چون سنت کمه خیلی جای تغییر و بهتر شدن داری

فقط 

نترس 

خودت باور داشته باش

با سکوت و سیاست هر چه میتونی تلاشت بکن کمتر در معرض توهین و تحقیرشون قرار بگیری 

و لطفا

تا به ثبات نرسیدی 

بچه دار نشو 

بخدا جدا شو اینا رو جدی بگیر یه روزی بخودت میای میبینی ظرف تحملت پر شده و اینا همچنان گستاخن و تو تح ...

من نمیتونم طلاق بگیرم جایی ندارم برم شغلی ندارم

دارم پس انداز میکنم و درس میخونم که بتونم خود مو نجات بدم

کاش بریم از اینجا همسر من خونه داره داده اجاره من اسیر شدم پیش اینا  همین خونه ای هم که میشی ...

اره انشالله که نجات پیداکنی ازدستشون اصلاخدابه خاطرناراحت شدن اوناناراحت‌ نکن فقط فکرسلامتیت باش وباهاش جروبحث نکن حتی شده قطع رابطه کنی منم‌ خیلی اذیت کردن‌قطع رابطه کردم

همسر من بدبختانه این شکلیه با اینکه تحصیل کرده است از خواهر شوهرم تا الان ندیدم حرکت فیزیکی جز دیشب ...

دوست عزیز 

خواهر شوهر که بجای صحبت با شما هلتون داده!!! 

شوهرتون که خواهرش رو زده 

برادر شوهر و شوهرتون که همو زدند ناجور در حد بیمارستان 

شوهرتون هم که شما رو زده بعدش 

خب پس اصلا به صحبت کردن اعتقادی ندارن خانوادگی 

البته از داستان شما این نتیجه رو میشه گرفت