2777
2789
عنوان

شوهرم و برادر شوهرم سر من بدجور دعواشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 17358 بازدید | 159 پست
خیلی از دیشب تا الان بدنم میلرزه اعصابم بهم ریخته نمیتونم هیچکاری کنم 

بیکارنباش خودتابه خاطراوناناراحت کنی سعی کن رابطتت درحدسلام‌واحترام‌باشه ولی هرچی خونشون نری بهتره‌ازدعواوجروبحث دوری کن اگه سلامتی خودت برات مهمه فرداازاسترس دورازجون دچاربیماری قلبی وافسردگی واعصاب میشی تواگه دستتم‌ توعسل بزنی تودهان خانواده ی شوهربزاری اوناجای تشکرگازمیگیرن پس مثل همسایه باش باهاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میترسم همسرم خونه بیاد میگم کاش تا شب با دوستاش باشه بدجور این موقع ها قاطیه مدام مشروب میخوره ...

بخدا جدا شو اینا رو جدی بگیر یه روزی بخودت میای میبینی ظرف تحملت پر شده و اینا همچنان گستاخن و تو تحملشونو نداری اونوقت حداقل ده سال از عمرت گذشته و حداقل یه بچه رو دستته ک نمیدونی ب فکر نجات خودت باشی یا نجات بچت،، اومده سرم ک بهت میگم،، تازه خونواده اونا منو واقعا دوست داشتن ولی درکل خانواده نرمالی نبودن

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
سیاست نداری فقط همین  اگه با سیاست حلو بری میتونی همشونو تو مشتت بگیری اونم زمان میخواد یکی دو ...

داشتم به توصیه هایی که بهم شده بود عمل میکردم نمی‌دانم چرا یهو جلوی خواهر شوهرم در اومدم خودم میدونم مقصز خودمم 

داشتم به توصیه هایی که بهم شده بود عمل میکردم نمی‌دانم چرا یهو جلوی خواهر شوهرم در اومدم خودم میدونم ...

مقصر نیستی 

هرگز خودتو مقصر ندون

فقط کاش با زبون خودش مسخره اش میکردی 

با شوخی 

به نظر من جدا شو حیف عمر شماست

اوضاع اصلا خوب نیست

عزیزم تا کی تحمل

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب خاهرشوهرت چی گفت؟شما چی گفتی که هولت داد.بهتردیگه از دستشون خلاص میشی

مگه یکی دوروزه ک بگه راحت شدم😑حالا حالا هاا بااین خوانواده کارداره،،اون خواهر میشه عمه بچش اون برادر میشه عموی بچش و... اگ رفت و امد نکنه باید بمونه تو بیکسی ک خودش یه جور افسردگی میاره بخواد باهاشون برع و بیاد ک دیگه بدتررر

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

اختلاف سنی با شوهرت بالای 20 سال هست؟؟؟ 

به شوهرت بگو اگه منو بچه نمیبینی و حرف برادرت دروغه چرا مثل بچه ها باهام بازی میکنی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شوهرم 37 سال خودم تو 18 سال

ای وای

خدافقط کمکت کنه،،  وضعیت مالیش خوبه؟ 

مقصر شوهرته حالا تو و خواهرشوهرت یه دعوایی زنونه کردین بعدم با هم خوب میشدین شوهرت نباید میزد تو صو ...

آره مقصر اونه اون اصلا نباید دخالت می‌کرد اونم فیزیکی

بعد هم اینقد فحش ناجور به خواهر شوهرم داد که برادر شوهرم شروع به فحش دادن کرد

چقدر بد واقعا 

چه حرف زشتی 

.بچه باز چیه 😐 منم ۱۸ ساگی ازدواج کردم اصلا چه ربطی داره 😒

خیلی حرف بی ادبی بود .

تو هم فعلا صبور باش درست میشه 

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
جلو خانواده‌اش از من دفاع میکنه میخواد این شکلی اونا منو بپذیرند ولی بعد که اعصابش خرابه تو خونه خو ...

وای چقد سنت کمه،ببین عزیزم بشین با زبون خوش باشوهرت صحبت کن بگو مگه من کیسه بوکسم که کتکم میزنی،من بهت پناه آوردم من بهت تکیه کردم که مواظبم باشی وازمن حمایت کنی نه مثل یه موجوداضافه منو بندازی زیر مشت ولگد،وقتی خانوادت منو نمیخان من امیدم به تو هست وقتی کتکم میزنی ازت میترسم همه ی وجودم به لرزه میفته وتپش قلب میگیرم آخه مگه من چندسالمه که باید از حالا شبانه روز از ترس کل بدنم بلرزه چراکاری میکنی که روز به روز بیشتر ازت بترسم ،واقعابهش بگو که چقد ازش میترسی تارفتارشو تغییر بده،شوهرت چندسالشه؟

من نمیتونم از خودم دفاع کنم شرایط من خیلی بده اگه تایپک های قبلیمو بخونید می‌بینید راهی جز مدارا ندا ...

شرایطت هرجی که باشه به خودت وخانوادت ربط داره.نزار بشه نقطه ضعفت.شوهرتم به نظرم دوست داره به جای اینکه بگی بره بادوستاش دعا کن که بیادخونه.اومد غذارو که خوردین بگو میخوام باهم صحبت کنیم بعدهرتصمیمی که توبگیری.من واقعا دوس نداشتم دیشب اون اتفاق بیفته ولی چه کنم که دست ازسرم برنمیداره.من همیشه دوسشون داشتم ولی اونا نمیدونم چرا این طوری میکنن و....ازاین حرفابزن بزار آروم بشه.(امتحان کردم قبلا جواب میده)