2777
2789

دوستان من پشت کنکوریم سومین کنکورمه 2 سال قبل نخونده بودم و رتبم افتضاح شد باز اشتباه کردم و موندم ولی با افسردگی شدید و کاملا داغون شده بود تمرکزم زیر صفر بود منی ک قبلا توی یک ساعت چند فصل میخوندم الان توی یک ساعت یک صفحه ام به زور میخوندم حافظمم ضعیف شده بود اینا همه علائم افسردگیمه باز با این حال با عذاب زیاد خوندم خیلی سختی کشیدم ولی خوندم و ادامه دادم ولی الان میبینم هرچی خونده بودم بخاطره عدم تمرکزم کلا به درد نخور بوده ازمون چندتا زدم همه درصدام زیر 10 یا 20 بود دارم به خودکشی فکر میکنم نمیدونم به خانوادم چی بگم ازشون میترسم سالای قبل اذیتم نکردن اصلا ولی امسال از ری اکشنشون واقعا میترسم ترخدا بگید چی بگم بهشون کلی با عذاب درس خوندم همش باد هوا بود بخدا از لحاظ روحی و جسمی داغون شدم خواهشا کمکم کنید چی بگم به خانوادم؟

یه ده روز درسو بزار کنار و نفس بکش 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامش و سلامت روانت مهمتر از اون چیزیه که قراره به خانواده بگی..این حس فراموشی گاها سر بزنگاه سراغ آدم میاد

دایره ی امن بدور از حواس پرتی برای خودت تعیین کن

همه ی ما این روزها رو گذراندیم

قوی باش و قوی بمان

آن خط سوم منم...
آرامش و سلامت روانت مهمتر از اون چیزیه که قراره به خانواده بگی..این حس فراموشی گاها سر بزنگاه سراغ آ ...

داغون شده سلامت روانم من میدونم امسالم نتیجم افتضاح میشه ولی الان نمیدونم چجوری جواب خانوادمو بدم

برای افسردگی و عدم تمرکز برو دکتر اگه واقعا جدی باشه بهت قرص میده تمرکزت خوب میشه

ببین خانواده رو ول کن  ولی هر کاری که لازمه برای بهترین بودن خودت انجام بده تمام تلاشتو بکن برای کنکور اینو خواهرانه میگم

همش چرته میگن کنکور و دانشگاه مهم نیست وفلان

فعلا تو کشور ما بهترین راه برای موفقیت و قدم های بالاتر کنکوره

حالا منظورم این نیست خودتو بکشی

نه 

بشین برنامه ریزی کن هردرسی هر فصلی از کتاب زورت میرسه بلدی بخون ....زورت نمی‌رسه بذار کنار بجاش درس‌هایی که دوس داری و برات راحته بیشتر بخون

مطمین باش از نتیجه خودت راضی میشی

رشته های خوبی هست که با یه رتبه معمولی هم میشه قبول شد

باور کن سرسری رفتن به دانشگاه و یه رشته الکی خوندن چند برابر بیشتر باعث میشه احساس افسردگی و تباهی بکنی

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

همه چی دانشگاه نیست این همه آدم رفتن دانشگاه بیکار موندن برو روانپزشک داروی ضد افسردگی بده بهت تا بتونی این یه مدت رو بخونی هیچ کس دلش نمیخواد بچش بمیره حرفاشونم متاسفانه از دلسوزیه و دوستی خاله خرسه بعضیا با یه کلاس فنی حرفه ای زندگیشون از این رو به اون رو شده

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
داغون شده سلامت روانم من میدونم امسالم نتیجم افتضاح میشه ولی الان نمیدونم چجوری جواب خانوادمو بدم

چرا میری استقبال بلا..هنوز که آزمون ندادی و نتیجه ای نگرفتی...صبور باش و اضطرابت رو کنترل کن

بعدا به موقع براش تصمیم بگیر

آن خط سوم منم...
برای افسردگی و عدم تمرکز برو دکتر اگه واقعا جدی باشه بهت قرص میده تمرکزت خوب میشه ببین خانواده ر ...

گلم پنجشنبه کنکوره دیگه دیره میخواستم برم دانشگاه ازاد کنارش برای سال بعد بخونم توان اینکه پشت کنکور بمونم و دیگه ندارم اگه یبار دیگه بمونم پشت کنکور کلا دیونه میشم