2777
2789
عنوان

حق ناس و جواب خدا

1000 بازدید | 68 پست

بچه ها جان من نیاز دارم باهام حرف بزنید 

بهم بگید دور و برتون کسی دیدین حق ناس کنه، و خدا جوابشو بده برام بگید نیاز دارم بشنوم.

من خودم خیلی قوی بودم ریشه منو زدن اذیت شدم نیاز دارم کسی باهام حرف بزنه دارم سکته میکنم 😭

فک کنید من دوست صمیمی یا خواهرتان هستم‌.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

من که ندیدم خدا جوابشونو بده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ندیدم خدا جوابشونو بده

من حال روحیم داغونه چرا واقعا چطور میتوانند بعضی ها اینقدر بد باشند

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

بله ک جواب میده 

خدا از حق الله میگذره یعنی از حق خودش اما از حق الناس نمی‌گذره به هیچ وجه

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

اره دیدم زیاد کسایی که حق الناس کردن یا با آبرو طرف بازی کردن و چوبشو خوردن

برای من از سلول به سلول قلبت دعا کن.

نمیدونم بگم یانگم چون مطمئین نیستم

بگو

بله ک جواب میده  خدا از حق الله میگذره یعنی از حق خودش اما از حق الناس نمی‌گذره به هیچ وجه

برای من دعا کن از صمیم قلبت دعا کن

ببین اگه قرار باشه خدا جواب همه چیز رو اینجا بده و مجازات کنه که نمیشه

یا این دنیاست برای عبرت بقیه و مجازات اون فرد

یا اون دنیاست

شکی که در این نداری؟

درضمن اینویادت باشه

اون هرچقدر هم مجارات بشه و سرش بیاد

از اون احساسی که اون موقع داشتی از اون سختی که توکشیدی چیزی کم نمیکنه

پس بی خیال این باش که مجازات بشه

و سرش بیاد

آره خیلی دیدم بهرحال زمین گرده با ی نفر کاری کردن ک تو همین دنیاا همون ب سرش اومده

برای من دعا کن با سلول به سلول قلبت به درگاه خدا دعا کن