2777
2789
عنوان

حق ناس و جواب خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 68 پست
راستش مایه فامیلی داریم یه روزموقع نمازسکته میکنه ومتاسفانه فلج میشن  چندروزیابگم چندماه بعداز ...

خدا هست 

خدای مهربان که هستی خودت منو نجات بده

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
نه شک ندارم فقط حالن به یکباره تا سر حد مرگ بد شده😭

توکل وامیدت به دور گردون وخالقش باشه تا آروم بگیری

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش تو وضعیت مشابه اش درگیر بشه.بسپار به خدا

انشالله تا بفهمه من که شوهرم مریضه خودم باید خرج زندگی بدم و تا سرحد فشار پر از ناراحتی ام چرا باید اینکار باهام بکنند.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
مثلا یه خانواده هست که دوتا داداش ناتنی بودن و باباشون از قدیم ارباب بوده و وضع مالی خوب پدره زود می ...

خدای من خدای مهربانم خودت میدونی من چقدر سختی کشیدم فقط منو همراهی کن و کمک کن.

بله عزيزم

زن پدرم كه با عشوه و درخواست ازدواج و ادكلن خريدن و ميوه پوست كندن و كلي جادو جنبل كردن پيش الحق ها، پدرمو از زنش و سه تا بچه اش جدا كرد، بعد از ازدواج هيچوقت بچه دار نشد و الانم از نخاع فلجه، كسي كه حتي تو دستشويي رفتن من هم سخت گيري ميكرد و ميگفت ميخواي از اتاق بري بيرون به هواي دستشويي، تا پدرت تورو ببينه، الان خودش پوشكي شده و زمينگير

پدرم كه بدتربن ظلمهارو در حق مادر و ما بچه هاش كرد، كه بخوام بگم طولانيه، سرطان روده و كبد گرفته و الان سخت ترين شيمي درماني هارو داره

همين چند وقت پيش خواهرشوهرم تو مهموني حرفي زد كه دلم شكست، توهين به رهبرم كرد كه ميدونست من با تمام وجود دوستش دارم و مرجع تقليدمه و …

(همين چند هفته پيشش من به مادرش براي توهين ها اعتراض كرده بودم و ميدونست چقدر حساسم ، ميگفتم لطفا نظرتونو براي خودتون داشته باشيد ، چون همه مثل شما فكر نميكنن)

اتفاقا اون شب از عمد گفت تا دل منو بسوزونه، چون قبلش گفته بودم كه چقدر ناراحت ميشم، تو اون مهموني من پر از خنده و نشاط بودم وقتي حرفاشو شنيدم خنده ام خشك شد و جايي رو هم نداشتم كه بلند شم و مكان رو ترك كنم چون خونه كوچيك بود و مهموني و آدما غريبه بودن

فقط شبش كه حالم خراب بود گفتم خدا لعنتت كنه واگذارت به خدا كه  مهموني منو خراب كردي و حالمو گرفتي

بخدا قسم از فرداي شب مهموني تا يك هفته صداش در نميومد، ميگفت تو گلوم يه چيزي مثل تيغه، دقيقا حنجره اي كه باهاش دل شكسته بود

دكتر هم ميرفت ميگفتن سرما نخوردي و هيچيت نيست، اصلا معلوم نيست چرا اينجوري شدي، شايد حساسيته

كلي آمپول زد كه فقط ورم لوزه اش بخوابه

توکل وامیدت به دور گردون وخالقش باشه تا آروم بگیری

🤲🤲🤲

گاهی اوقات توهمین دنیاعذاب میبینن

الهی آمین

بله عزيزم زن پدرم كه با عشوه و درخواست ازدواج و ادكلن خريدن و ميوه پوست كندن و كلي جادو جنبل كردن پ ...

ممنونم که دلم آروم کردی🤲❤️😭

خواهش ميكنم، دعاي جوشن صغير براي غلبه بر دشمنا كارسازه

ممنونم🤲

دیدم ولی طول می کشه💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...