2777
2789
عنوان

حق ناس و جواب خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 68 پست
چندسال پیش توی مجتمعی بودم که یه خانوم خیلی خوبی اونجا همسایه مون بودن.یکی از مردای همسایه واسش حرفا ...

خدا کنه خودش منو حفظ کنه بخدا من کاری نکردم 😭😭😭

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
این جور وقتا به جای این که خودت رو ناراحت کنی باید برای اون طرفی که آبروت رو برده نگران بشی. معلوم ...

دست خودم نیست 

من نشستم توی محل کارم 

سرگرم زندگیم هستم 

همسر مریض 

من چه کاری با این بنده خد داشتم😭

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یکی از اقوتم خیلی نزدیک من خییییلی به زندگی من و خواهرم و برادرام ضربه زده،خییییلی ها حتی نمی ...

خدا از آدم بد ذات نگذره

منم دارم دیوونه میشم.

واگذار کن به خدا💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خدا کنه خودش منو حفظ کنه بخدا من کاری نکردم 😭😭😭

توکلت بخدای مهربون باشه.خداوند روی زن خیلی غیرت داره...عزت و ذلت دست خداوند هستش،بهش بگو خدایا تو که میدونی من بی گناهم،من ضعیفم و کاری از دستم برنمیادش،خودت همه جوره حفظم کن.

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

واگذار کن به خدا💔

واگذار کردم ولی حالم خرابه

توکلت بخدای مهربون باشه.خداوند روی زن خیلی غیرت داره...عزت و ذلت دست خداوند هستش،بهش بگو خدایا تو که ...

این پیامتون را خوندم ته دلم یه جوری شدم خدا برات خوش بخواهد🤲💐🤲

این پیامتون را خوندم ته دلم یه جوری شدم خدا برات خوش بخواهد🤲💐🤲

مرسی عزیزم همچنین برای شما 😘

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

مرسی عزیزم همچنین برای شما 😘

ممنونم