2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر زمان ک میرفتیم داستان داشتم برای هر کارم دخالت و اوابل شوهرم حقو ب خانوادش میداد منو بیشتر اذیت م ...

عین پدرشوهرمه که!!!

من از وقتی باهاشون سرسنگین شدم و زنگ نمی زنم و خونشونم نمی رم،ارامش دارم

برو درحد چندساعت وبرگرد

عذابم میدن اول ک انتظار دارن میرم همه کارا با من باشه حتی این راهو رفتم اما جالبه ک بازم بی احترامی میکنن بهم از طعنه زدن بهم بی احترامی کردن...کاش حداثل جلو باقی فامیل خوردم نمیکردن 

میترسم دعوا بشه و اصلا نیمدونم چطور برا خانوادم ی سری چیزا رو روشن کنم و شوهرم خراب نشه و برخورد خان ...

همسرت که حمایتت کرده 

چرا همسرت خراب بشه 

بعدم میتونی موقع رفتن بار و بندیلت جمع کنی بگی میرم خونه مادرشوهر بعد میرم از خانوادت خداحافظی کنی و بری خونت 

تجربه به من نشون داد نباید از حقم کوتاه بیام و بریزم تو خودم. فقط میگم خدا همچین خانواده هایی رو لعن ...

بخدا کاذم ب روانپزشک کشیده بلایی سر من اوردن ک تا مدتها فکر مکیردم شاید من مشکل دارم شاید من کمم بدم 

عزیزم ازشهرت که میری بروخونه مادرشوهرت یه ناهاریاشام بخوربعدش بروخونه مامانت اونجابمون هرکی هم دعوت کردبروخونش منم همینکارومیکنم قطع ارتباط کلی سخته اعصاب خودتم خوردمیشه

دو تا شهر جدا هستین باید مشکلی پیش نیاد عزیزمم... منم با خانواده همسرم 12 ساعت فاصله دارم و خدا رو ش ...

من انقدر نیست جوریه قبلا ک ‌شوهرم طرف من نبود هر دو هفته یا گاهی هر هفته میرفتیم

منم دو شهر جدام،هر سری میریم شهرستان دعوا داریم!اسم شهرشون میاد تن و بدنم میلرزه،همیشه میگم اگه تو ی ...

من خانواده خودمم همون شهرن و میدونین چی بیشتر باعث عذابم شده اینک از ترس اونا گاهی ماهی یکبارم نمیرم ب خانوادم سر بزنم 

عذابم میدن اول ک انتظار دارن میرم همه کارا با من باشه حتی این راهو رفتم اما جالبه ک بازم بی احترامی ...

ای بابا والله مادرشوهر منم دخترش مثل خان نشسته به من بابچه ی کوچیک دستور میده منم الاناسعی میکنم دیربه دیر برم، ولی میرم که دهن همه بسته بشه

لطفالایک نکنید،ممنون
به نطرم حالا که با شوهرت دعوا کردن الان بهترین موقعیت بوده برا قطع رابطه و آرامش خودت  حالا هم ...

شوهرم بعد ده سال صبوری من تازه ب این مرحله رسیده ک میگ نرو سلامت تو واجبتره اما امان از خانواده بد دلم برا پدر مادر پیرم میسوزه بابا من شدیدا ادم مظلومیه ک دعوا بشه توان حتی اینک با حرف دفاع کنه رو نداره و الان همش استرس دارم نرن پیش خانوادم

بخدا کاذم ب روانپزشک کشیده بلایی سر من اوردن ک تا مدتها فکر مکیردم شاید من مشکل دارم شاید من کمم بدم ...

با منم همینکارو کردن. برای من که تموم شد همه چی.  ولی شما از حقت نگذره  الهی خیر نبینن چوبشو بخورن به زودی

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

من با خونواده شوهرم نزدیک هم زندگی میکنیم ولی از همون اول ک رفتار و کردارشون متوجه شدم و فهمیدم ک چق ...

من تازه شوهرم پشتم دراومده این ده سال شوهرمم همدست اونا بود منم اول کم سن بودم و شدیدا ادم کم زبون الان ک شرایط منو دیده و ده سال تلاشمو اولین باره ک پشتمه ولی تو دعوا دیروز مادرش خود زنی کرده بود ک حال اینم خراب شده بود فک کن خود زنی

من خانواده خودمم همون شهرن و میدونین چی بیشتر باعث عذابم شده اینک از ترس اونا گاهی ماهی یکبارم نمیرم ...

منم همینطور خانوادم تو همون شهره

قبلا زود زود می رفتم،الان سه چهار ماه یبار،بعضا ۶ ماه میشه نرفتم.برم هم خونه مادرشوهرم نمی رم

شوهرم بعد ده سال صبوری من تازه ب این مرحله رسیده ک میگ نرو سلامت تو واجبتره اما امان از خانواده بد د ...

اصلا نترس خیلیم حرف زدن خودت جواب بده دیگه به حد کاغگفی فکر کنم تو خودت ریختی 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم