2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوشهرجدا؟.ببین اوناکه تویه ساختمون یاتویه خونن چی میکشن .

مام ده سال یه شهر دیگه بودیم، چند ماهه برگشتیم. 

آرامشی ک الان دارم اونموقع نداشتم، با وجود فاصله بازم دلم خون بود از دستشون چون وقتی میومدیم بخاطر نداشتن حریم، خیلی از حرمتا شکسته میشد و بی احترامی می کردن

الان فوقش هفته ای چند ساعت میریم پیششون و برمیگردیم ناراحتی کمتر پیش میاد

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
من خانواده خودمم همون شهرن و میدونین چی بیشتر باعث عذابم شده اینک از ترس اونا گاهی ماهی یکبارم نمیرم ...

شرایطت شبیه منه

مادر شوهر منم سر همین سرنزدن با من دعوا گرفت، حامله م بودم، با اینکه خودشون اصلا نبودن اون مدت و مشغول بنایی دهاتشون بودن باز طلبکار بود ک چرا نیومدی سر بزنی بما... 

منم جوابشو دادم 

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
شرایطت شبیه منه  مادر شوهر منم سر همین سرنزدن با من دعوا گرفت، حامله م بودم، با اینکه خودشون ا ...

من میام بدبختی اینه ک خب خونه نداریم و مجبور بودم کامل برم خونه وانا بمونم اینم بگم خونه شهرستان داشتیم ک انقد پدرشوهرم با خاناودم دعوا کرد ک اجازه دادیم میگفت نیخای همین دو روزم ک میای اینجا پسرم ازم بیگری

من میام بدبختی اینه ک خب خونه نداریم و مجبور بودم کامل برم خونه وانا بمونم اینم بگم خونه شهرستان داش ...

اشتباه کردین خونه رو باید نگه میداشتین

مام دوسال آخر یه خونه اجاره کرده بودیم اینجا، خیلی راحت تر شده بودیم

هرچی ب حرف اونا باشین معلومه پرروتر میشن

من 17 سالم بود ازدواج کردم اینا دلیل نمیشه شما خودت رو اذیت کنی و اونا پرو بشن 

فقط دارم فکر میکنم همچین آدمایی گیر من بیفتن پستشونو میکندم اینقدر که شما بهشون رو دادی 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
اشتباه کردین خونه رو باید نگه میداشتین مام دوسال آخر یه خونه اجاره کرده بودیم اینجا، خیلی راحت تر ش ...

امان از شوهرم امان از شوهرم......شما نمیدونید چ ب سرم اوردن و چقدر از بچگی من سواستفاده کردن پشیمونم

من 17 سالم بود ازدواج کردم اینا دلیل نمیشه شما خودت رو اذیت کنی و اونا پرو بشن  فقط دارم فکر م ...

بچه بودم از اونایی بودم ک تا قبل ازدواج انقد خانواده بسته ای داشتم ک اسم ازدواجم جلوم نمیاوردن فکر میکردن دختر باید فقط درس بخونه بره دانشگاه هنر من همین بود ک درس بخونم ده سال پیش فرهنگ خانواده من این وبد ک دختری خوبه ک بعد ازدواج باهمه چی بسازه و دم نزنه اینو زیاد از مامانم میشنیدم همینم باعث شد هیچوقت جرات نکنم حرف بزنم و بترسم ک مبادا خانواده شوهرم ب خاناودم چیزی بگن بچه بودم طول کشید تا بفهمم خیلی چیزارو

امان از شوهرم امان از شوهرم......شما نمیدونید چ ب سرم اوردن و چقدر از بچگی من سواستفاده کردن پشیمونم

شوهر منم همین بود خیلی منو بخاطر خونواده ش اذیت کرد

تا برادرشوهرای کوچیک ترم ازدواج کردن و دید اونا چجوری زنشو میزارن  و سرشون، البته اونم چند سال طول کشید

خودمم خیلی پخمه بودم، هرکاری میکردن در حقم باز مثل خنگا پا میشدم میرفتم خونه شون

ولی هیچ وقت واسه تغییر روش دیر نیست، هروقت شروع کنی نتیجه میبینی

اول خودتو دوست داشته باش و دست بالا بگیر