2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

236 بازدید | 17 پست

من میرم دکتر تغذیه بهم برنامه غذایی داده 

من خارج از برنامه سه تاهم خیار خوردم.شنیده بودم خیار کالری منفی داره به نظرتون ایرادی نداره؟

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالری منفی نداریم. همهههههه ی خوراکیا کالری دارن ولی سبزیجات مثل خیار خیلی کالریشون کمتره. نوش جونت ولی اخه ۳ تا خواهر؟🥲

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
نه بابا بیشترش نکن ایرادی نداره

و اینکه همراه ناهار یه لیوان ماست با سیر داشتم که نخوردم عوضش آب‌دوغ خیار بدون نون خوردم این چی خراب کرد رژیمو؟

آره😋

😂

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
و اینکه همراه ناهار یه لیوان ماست با سیر داشتم که نخوردم عوضش آب‌دوغ خیار بدون نون خوردم این چی خراب ...

ببین بستگی داره رزیمت چی باشه

من خودم الان رزیمم تا دلت بخواد گوجه وخیار میخورم،در حد مجاز

با یه آب دوغ خیار هم هیچی خراب نمیشه

سعی کن مصرف نونت ،برنجت کم باشه

نوشابه و شیرینی هم حذف کنی

انشا له به هدفت هم میرسی😍

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

ببین بستگی داره رزیمت چی باشه من خودم الان رزیمم تا دلت بخواد گوجه وخیار میخورم،در حد مجاز با یه آ ...

نون و برنجم که خیلی محدوده 

هبه و هوله و شیرین کننده مصنوعی هم نمی‌خورم 

الآنم آب‌دوغ رو بدون نون خوردم 

ولی عذاب وجدان دارم

نون و برنجم که خیلی محدوده  هبه و هوله و شیرین کننده مصنوعی هم نمی‌خورم  الآنم آب‌دوغ رو ...

نه طوری نمیشه 

پاشو نیم ساعت برقص ،عذاب وجدانت کم شه

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒