2777
2789
عنوان

آقا بیاین بگین من مهرم باید چیکار بکنم پدر پسر حق داره یا ن😡

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 65 پست
راستشو بخوای این چیزا نمیتونه تضمین کنه خوشبخت خواهی بود یا نه، فقط خدایی ناکرده جبران یه ذره خسارت ...

ما رفتیم پیش مشاور پسر ی بار تنها رفت مشاور بهش گفته چون من مریضم میتونه مهر منو نده اصلا ام اس دارم

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
عزیزم ادمع  یحوری حرف میزنی یکی ندونه فکر میکنه همه دخترا مریم مقدسن.. ..همه پسرا هم عیسی مسیح ...

عزیزم کسی حرفی از مریم مقدس و عیسی مسیح زد چرا دارین لقمه رو دور سرتون میچرخونین میزارین دهنتون ما اصلا بحث و حرفمون چیز دیگه هست 

خب وقتی ک چشتت پر نشده دلت سیر نشده میخای خیانت کنی غلط میکنی ازدواج میکنی هممینه ک میگم به مقام عقلی نرسیدن دیگ 

خب ادم مگ اجبارش کردن تا ادم نشده ازدواج کنه... واه واه

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رفتیم پیش مشاور پسر ی بار تنها رفت مشاور بهش گفته چون من مریضم میتونه مهر منو نده اصلا ام اس دارم

مشاوره برای خودش شعر گفته.

پس اگر اینطوره میخواد هیچی نده، بنظرم اول یچیزی بنامت بزنن، یا برات بخرن بعد عقد کن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

عزیزم کسی حرفی از مریم مقدس و عیسی مسیح زد چرا دارین لقمه رو دور سرتون میچرخونین میزارین دهنتون ما ا ...

سنت کمه اره؟

میخوام بگم انسان مثل پیامبرا معصون نیس 

ممکنه خطا کنه ممکنه بلغزه

😂😂😂خدای من مگه علت خیانت فقط زیبایی ظاهریه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
مشاوره برای خودش شعر گفته. پس اگر اینطوره میخواد هیچی نده، بنظرم اول یچیزی بنامت بزنن، یا برات بخرن ...

خب دیگ اینکار نمیکنن

خب دیگ اینکار نمیکنن

ببین ۱۱۴ سکه زیاده، باید فکر کنین. اصلا بنظرم سکه مهریه خوبی نیست. همون چهار ده تایی که گفتن نزدیک پونصد میلیونه، خب بجاش دو دانگ زمین یا خونه تو عقدنامه ات بزنن و کارای انتقالش انجام بشه تو نامزدی. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

ببین ۱۱۴ سکه زیاده، باید فکر کنین. اصلا بنظرم سکه مهریه خوبی نیست. همون چهار ده تایی که گفتن نزدیک پ ...

خب ندارن و اصلا اینو قبول نمیکنن

خب ندارن و اصلا اینو قبول نمیکنن

پس بشینین با هم فکر کنین. نه خیلی زیاد، نه خیلی کم. یه خد معقول

سنت کمه اره؟ میخوام بگم انسان مثل پیامبرا معصون نیس  ممکنه خطا کنه ممکنه بلغزه 😂😂😂خدای من ...

با فهمیدن سن من چی به شما میرسه گلم؟

شما سنتون کمه صد در صد که اصلا نمیتونین جمله بندیتونو طبق حرفا پیش ببرین 

اصلا نمیدونین من چی میگم. فقط دوس دارین حرف حرف خودتون باشه و ب اجبار بگین اره من خیلی میدونم شما نمیدونی و بچه ای🙂

شما ک اهل خیانتی خدا به راه راست هدایتتون کنه عزیزم. 

شما دوس دارین خیانت ببینین و میدونین خیانت به خاطر چیه خیلی راحت میخاین خیانت رو فرهنگ سازی کنین بگین خیانت خوبه و خطا و انسان جایز الخطاس

این بلا از منو زندگیم دور باشه

ریپلای نزنین جوابتونو نمیدم🤍

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
ن فقط چیزایی ک ب سودشون هست رو گوش میدن

دقیقا مث خانواده شوهر من..واسه مهریه گفتن ب خاطر ۷۲ تن ۷۲ تا بندازین😐🤣🤣🤣منم گفتم چرا ب نیت یاران امام زمان ۳۱۳ تا نمیندازین و دیگه لال شدن ۱۱۴ تا انداختن

دقیقا مث خانواده شوهر من..واسه مهریه گفتن ب خاطر ۷۲ تن ۷۲ تا بندازین😐🤣🤣🤣منم گفتم چرا ب نیت یاران ...

آره فقط ب فکر خودشونن انقدر بدم اومد ازشون

من ک طلاق گرفتم بخدا یه دونه سکه هم نگرفتم ولی زور داره بخوان ۱۴تا بندازن

من کلا دلم میخواس ی خونه یا زمین بزنن ب نامم سکه نگیرم ولی اینکار نمیکنن