2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترم رفتید؟ازخارشش متنفرم

آره ولی من یه دارو که بهش حساسیت داشتم رو دوباره مصرف کرده بودم و با بتامنازون حساسیتشو مهار کردم که یهو بصورت کهیر زد بیرون فلفل هم خیییلی مصرف میکردم قبلش

فقط خدا
چن تا توله سگ فسقلی زیر جوب هستن هر روز ی کیلومتر میرم بهشون غذا میدم و میام روزی دوبار ..تا جون بگی ...

ببین کار خدارو تورو فرشته نجات اونها قرار داده . چندسالته مهربون

...thi too shall pass
من باردارم ۳ماهگی شده الان پول ندارم برم ازمایش کنم کسی کمکم نمیکنه فقط ۳۰۰تومن دگه میخوام  ع ...

اون بچه به دنیا نیاد خیلی بهتره براش وقتی پول آزمایشگاه نداری چرا باردار شدی میخوای یه بچرو گرفتار کنی

با مامانم تو یه روستا ییم ..پاش شکسته چند روزه ..باید براش غذا درست کنم..میخام براش ماهی سرخ کنم با دمپختک ...جون بگیره ...همچنان داز کشیدم تازه الان میخام استارت بزنم ..

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

طلاع بخر استفادشو ببر بانگ آخه چی میده به ده تومان!

پنج سال پیش ارزش داشت میتونستم هشت گرم بخرم 

گذاشتم بانک 

بعدش پس اندازامو طلا خریدم اونم برای روز مبادا گذاشتم 

ارزش ده تومن الان خیلی پایین اومده

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
معنولا عروس آخر کارمیکنه به نظر نمیاد😂

به نظر که میاد. حرفم تک خونه مادرشوهر حکم فرماست . تو همه موارد ‌. آخری اومدم ولی خوب جا باز کردم 😄

ولی میگم خب مادر اونا هم هست دیگه ، وظیفشونه الآن که پیره بهش خدمت کنن .

اینم بگما یه هزاری موقع ازدواج ساپورتمون نکردن . ولی باز دلم میسوزه براش 😶

باید دلمو دعوا کنم