2777
2789

من دیروز منتظر بودم شوهرم از سرکار بیاد باهم غذا بخوریم خوردیم و گفت بیا دراز بکشیم گفتم من خوابم نمیاد تو بخواب خوابید منم کنارش دراز کشیدم یک ربع بعدش چنان خوابی رفتم شوهرم گفت تو از من زودتر خوابیدی خوبه گفتی خوابم نمیاد😂صدای خروپفت میومد خلاصه خوابیدیم تا ۸شب از اونموقع تا الان بیدارم،ساعت پنج بیدارش کردم باهم صبحونه خوردیم رفت سرکار و من همچنان خوابم نمیاد...نه ظرف کثیف دارم نه کاری ..ناهارمم آماده کردم دیروز😐

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مامانم تو یه روستا ییم ..پاش شکسته چند روزه ..باید براش غذا درست کنم..میخام براش ماهی سرخ کنم با ...

انشاالله خدا سلامتی بده...خدا خیرت بده که مواظب مادرتی...قلمه یا پای مرغ واسه جوش خوردن شکستگی عالیه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من دیروز منتظر بودم شوهرم از سرکار بیاد باهم غذا بخوریم خوردیم و گفت بیا دراز بکشیم گفتم من خوابم نم ...

لعنت به خواب بی موقع عجب شبی رو ازدست دادی . پس رابطه چی شد🤭😂

...thi too shall pass
ناراحتم از فکر بچه نمی تونم بخوابم ۴ سال منتظر دو خط بی بی چک پررنگ هستم افسرده شدم انقدر فکر و خیال ...

هرجه بیشتر بهش فکر کنی استرست میره بالا سم میشه برات بیخیال باشی حامله هم میشی

...thi too shall pass
به نظر که میاد. حرفم تک خونه مادرشوهر حکم فرماست . تو همه موارد ‌. آخری اومدم ولی خوب جا باز کردم 😄 ...

خدا بابت این لطف و مهربونیت یجایی که فکرشو نمیکنی دستتو میگیره...همه ی کارات رو قلبی انجام بده و هیچوقت دلتو مقصر ندون...تو برای دل خودت و رضای خدا انجام میدی از چشم خدا پنهون نمیمونه اثراتش تو زندگیت بعدها نشون میده....خدا بهت بده از بنده انتظاری نیست چیزی که خدا میده تمومی نداره و بدون منته اینو همیشه سرلوحه ی زندگیم قرار دادم...همیشه میگم کارایی که واسه آدم های نمک نشناس زندگیم کردم (که بعد فهمیدن نمک نشناسیشون گذاشتمشون کنار)اگه به عقب برگردم بازم انجام میدم چون من واسه دل خودم اونکارا رو کردم بدون منت یا توقع جبران... از خودگذشتگی هایی که کردم رو خدا میبینه و اگه این دنیا جبران نشه قطعا اون دنیا جبران میشه...

(دیگرون ضرر نرسونن خیر رسوندنشون پیشکش)

لعنت به خواب بی موقع عجب شبی رو ازدست دادی . پس رابطه چی شد🤭😂

😂😂😂😂😂پری تشریف دارم

عه😅

😂😂😂😂بلههه