2777
2789
عنوان

تو ماه چقدر هزینه اتون میشه؟

242 بازدید | 30 پست

هزینه خودتون فقط و اگه دوست داشتین چقدر درآمد دارین؟

داشتم یه ویدیو یوتیوب میدیدم میگفتن ماهی ۵۰تا ۱۰۰تومن خرجمون میشه به نظرتون هزینه منطقی هست یا فقط از نظر من زیاده🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجردم شیش تومن خرج میکنم توی ماه 

بابام بهم پول میده 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
بله ما ۱۰ تومن داشته باشیم هزینه مون ۱۰ تومنه ۵۰ تومن داشته باشیم‌ هزینه مون ۵۰ تومن

خیلی خیلی دوست دارم شمارو بی دلیییل ولی از تاپیکاتون و پست هاتون حس مثبت میگیرم😍😍😍

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

نمیدونم. یه سری ماه ها بیشتره. من ماه قبل سرانگشتی حساب کردم ۹ تومن خرج کردم که میدونستم چیه، ۳ ۴ تومن هم ریزه رفت

ولی خب اون ۹ تومن دیگه مثلا این ماه شاید بشه ۴ تومن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

۲۰تا۲۵ درآمدمونه کلش میره مخارج شخصی خودمم متغیره یکماه ۰یکماه۴_۵تومن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

شارژ گوشیم ۳۰ هزار   

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

خانه دارم علاوه بر خرجایی که میکنم ماهانه چهار تومن از همسرم میگیرم براپس انداز.خرج هام هم ماهانه نیست که بگم یه ماه خرید کلی میکنم یه ماه اصلا بازار نمیرم