2777
2789

بچم انگار فقط باید داد بزنم یابلند حرف بزنم کاری رو انجام بده 

یغنی حسمیکنم این بلند حرف زدنامون باهاش،ترسوش کرده

چیکارکنم عذاب وجدان دارم

۵سالشه

یارب نظر تو بر نگردد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم حرف بزن . آروم یه مدت بگو . پسر منم از صدای بلند میترسع. آروم بگو بعد یک مدتی هم شما و هم اون عادت میکنید 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بله صد در صد کارتون اشتباه و تمام اعتماد به نفس فرزندتون رو میگیره چرا اینطوری فکر می‌کنید که باید حتما داد بزنید ؟ یعتی چه رفتارهایی داره که باعث داد زدن شما شده؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچتو تو سری خور بار اوروی نکن این دوره زمونه باید یجکر دیگ بچرو بزرگ کرد جامعه پر گرگه نکن توروخدا

تا وقتی ب خودش یا کسی اسیب نمیرنه داد هوار نکن بزار کشف کنه بچگی کنه مستقل بار بیاد

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم تا کوچیکه این عادت داد زدنو بذار کنار وگرنه یه بچه ترسوی بی اعتماد به نفس تحویل جامعه میدی که نمیتونه گلیمشو از اب بکشه بیرون مخصوصا اگه بره مدرسه حتی اگه بچه ها سرش داد بزنن نمیتونه از خودش دفاع کنه ممکن هم هست کسی بعدا درخواستهای ناجور داشته باشه از بچت که نتونه نه بگه 

دیگه سرش داد نزن و خانه بازی و پارک  زیاد ببرش تا پررو بشه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند