2777
2789
عنوان

بچها راه حل چیه

62 بازدید | 12 پست

دیروز تاپیک زدم در مرود خواهرم که به شوخی گفت که امیدی به زندگی ندارم و 12 سالشه و همه شرایط فراهمه و حس می کنم به خاطر سن و و جل توجه باشه ولی با مشاور هم صحبت میکنمدر این مورد.

امروز دیدم یه متن نوشته روی کاغذ و یادش رفته بندازه دور دیدم نوشته که از اینکه تپل هست خسته شده و اینکه بهش گفتیم تنبل هست و کاری انجام نمیده و واقعا کاری انجام نمیده حالا  از این به بعد حواسم رو جمع میکنم که با اگاهی بیشتر حرفی بهش بزنیم.نمیدونم  کاغذ رو به مادرم نشون بدم و بگم مشکلش اینه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به روش نمیارم که پیدا کردم کاغذ رو ولی به مامانم بگم سر این چیزا ناراحته درسته؟

اره عزیزم مامانتم بروش نیاره

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

تحقیر و سرزنش نکنین ،با تحقیر و سرزنش اونی که میخواین نخواهد شد و اونو از هرچیزی که شما میخواین بشه ...

اصلا تحقیر و سرزنش نبوده یه بخشی ه خاطر سنی هست که داره ولی هرکاری میخواد انجام بده با غر زدن هست و بی انگیزه کار انجام میده ولی حتما سعی می کنم که بهتر حرف بزنم و مراقب حرفا باشم.

تو کاغذ نوشته بود دلش میخواد تو خونه تنها باشه و گریه کنه جیگرم اتیش گرفت

تحقیر و سرزنش نکنین ،با تحقیر و سرزنش اونی که میخواین نخواهد شد و اونو از هرچیزی که شما میخواین بشه ...

مخصوصا دررابطه با درس و نمره هاش و ویژگی های شخصیتیش ، اون از اول تنبل به دنیا نیومده بلکه تحت تاثیر محیط و شیوه تربیت و برخورد شماس هرچیزی که الان هست و خواهد شد،اون رو متوجه کنین که بی قید و شرط دوستش دارین نه درصورت اینکه تنبل و... نباشه

مدرسشو عوض کنید و جایی ببرید که از نظر اخلاقی بهتر باشه

تو خونه هم همه اعضای خانواده باید مراقب رفتار و گفتارشون باشن و فقط شما نباید به تنهایی رعایت کنید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

مدرسشو عوض کنید و جایی ببرید که از نظر اخلاقی بهتر باشه تو خونه هم همه اعضای خانواده باید مراقب رفت ...

مدرسه مشکلی نداره و دوست داره. اصلا اضافه وزن نداره توپر نشون میده 48 کیلوئه حالا قرار شد تو خونه مراقب حرف زدنمون باشیم و نامحسوس سبک زندگی رو عوض کنیم.

ممنون بابت راهنماییت