2777
2789

بپرس گلم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس گلم

سلام گلم من ۱۳ پریودی میشد سه شنبه میشد تخمدان راست فولی ۲۲ و ۱۹ و ۱۰ داشتم صبح بود این سایز سه شنبه شب آمپول زدم و چهارشنبه شب ۲۴ ساعت بعد نزدیکی داشتم و پنج شنبه ساعت ۷ شبم دوباره نزدیکی داشتم فرداش یعنی ولی من روز پنج شنبه واقعا دل درد شدیدی داشتم در حد ترکیدن و آب جمع شدن تو رحمم و ترشحات تخم مرغی شدید روز پنج شنبه الان میخوام بدونم اگر پنج شنبه آزاد بشه صبح زود چون از ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت میگن آزاده و من علاعمم رفته الان ۱۶ پریودی هستم و ترشحات قطع درد دل کم شده و قطع مطمعنم آزاد شده اسپرم از شب قبل میمونه به اندازه که بره بار ورش کنه چون همش میگم نکنه روزش و ساعتش اوکی نباشه ضخامت آندومتر هم ۷ و نیم بود 

همه چی خوب بوده اسپرم هم زنده میمونه ان شاالله که باردار بشی

توروخدا برام دعا کنید زایمان قبلیم ۷ ماهه دنیا اومد نموند الان ۹ ماهه اقداممم نشده پسرم رفت افسرده شدم و 😭😭😭😭😭

همه چی خوب بوده اسپرم هم زنده میمونه ان شاالله که باردار بشی

اسپرم تو رحم میمونه یعنی آخه یه مقداری میریزه بیرون ببخشید ها اعصابم بدتر خراب میشه 

توروخدا برام دعا کنید زایمان قبلیم ۷ ماهه دنیا اومد نموند الان ۹ ماهه اقداممم نشده پسرم رفت افسرده ش ...

خدابزرگه

ان شاالله که اینماه نتیجه میگیرید

البته اسپرم تا ۵ روز و تخمک تا دو روز زنده میمونه

خیالت راحت

خدابزرگه ان شاالله که اینماه نتیجه میگیرید البته اسپرم تا ۵ روز و تخمک تا دو روز زنده میمونه خیال ...

خب الان دیگه باید تموم شده باشه درسته چون درد و ترشحات قطع شده و ۱۶ پریودی هستم دیگه نزدیکی نکنم چون آمپول و ۱۳ پریودی زدم ساعت ۹ و نیم شب زده ۲۴تا ۴۸ ساعت آزاد میشه