بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مامان من دم عید داد متری 20 تومن .یعنی یه 12 متری 240 تومن
زن تازه زایمان کرده فرش میشوره؟!
هرچی هم نداشته باشین 240 تومن پول یه مرغه الان!
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من نمیدونم شما جه جوری شستی ولی ما اول باشلنگ فرشو خیس میکردیم کامل بعد تاید میریختیم روفرش کل فرشو بعد باجارو وفرچه هر روی فرش میکشیدیم این خیلی زمان میبره تا تمیز شه کامل بعدم ابکشی میکردیم از بالای فرش شلنگو میگرفتیم وتا اخر مثل سفره تمیز کردن قسمت ابکشی شده و لوله میکردیم تا اخر برای اطمینان میتونی دوبار انجام بدی اینجوری قالیمونم تمیز میشد کامل
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
قالیشویی خودش میاد میبره دو روز بعدم تمیییز و خشک و لوله شده تحویلت میده کیف میکنی..اینکارا چیه الان؟ قدیم امکانات نبود خودشون میشستن الان خیلی اشتباه میکنی با بچه کوچیک شیرخوار کمرتو نابود کنی از بچت غافل بشی بعدم مادرشوهرت مسخرت کنه خودتم افسرده بشی ببینی قالیت کثیفه و زحمتت هدر رفته که چی؟؟ که پول ذخیره کنی؟همین پولارو بعدا باید بکنی تو جیب ارتوپد عزیزم اونم با مفصل و استخونی که معلوم نیس درس بشه یا نه
بیخیال بابا مامان من دم عید داد متری 20 تومن .یعنی یه 12 متری 240 تومن زن تازه زایمان ...
منم هفته پیش دادم اتفاقا..هرچیم بگیرن نوش جونشون واقعا هررجور حساب کنی پول آب و زحمت بدنی و دردسراش واقعا تو خونه هیچ جوره نمیصرفه من نمیدونم چرا بعضی از ما خانما خودآزاری داریم
منم هفته پیش دادم اتفاقا..هرچیم بگیرن نوش جونشون واقعا هررجور حساب کنی پول آب و زحمت بدنی و دردسراش ...
بخدا همین کارا رو میکنیم همین از خودگذشتگی ها رو میکنیم
که شوهرا اینجور قدرنشناس میشن! اگه استارتر فرشو میداد قالیشویی ارزش خودشو حفظ میکرد مادرشوهرش بهش نمیخندید!😏 وقتی به بچه شیر میده یعنی نهایتاً دو سال پیش زایمان کرده... این یعنی فاجعه🤐 قاای رو بخوای خشک خشک بلند کنی نمیشه... چه برسه به اینکه آب بخوره بهش
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊