2777
2789
عنوان

قاای شستم خاک تو گور شیطان😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام موادخاصی قالیشویی میزنه که شمانداشتی

بده بشورند

خودتو خسته نکن

من یکی دوبار فرش فانتزی اتاق پسرمو تو پشت بوم شستم سالها پیش که سه ساله بود که اشتباه کردم خراب نشد و انداختم تواتاقش اما

فکرشو میکنم مگه من اون زمان جونمو ازسرراه گیراورده بودم🥴😕

الان ۱۴ ساله است فقط میدم قالیشویی تمیز میشوره لکه بری هم میکنه

واااایی فرش شستن خیلی سخته من اگه بشورم اول دو ساعت میخیسونم تو آب حسابی آفتاب بخوره بهش .بعد اول با صابون و فرچه می کشم بهش کل فرش را بعد پامال می کنم بعد طی می کشم بعد صابون ها را آب کشی می کنم دوباره تاید می زنم فرچه طی آب کشی ووووووووووووووووووووودوباره تاید طی آب کشی وووووووووووخیلی سخته واقعا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قالی شویی هم کلی پولشه خب

خوب بشه 

پول سرخ رو ادم میذاره برای روز سیاهش

به همسرت پولاشو جمع کنه بده بشورند

فرش خراب بشه چند صد برابر قالیشویی باید بدی بخری

درضمن خیلی گرون نمیشه بعضی جاها باید خرج کرد بعضی جاها نه

منم خودم هفته پیش شستم خیلی کثیف شده بودن چون بچه گوچیکم دارم نجس شده بودن دلم نیومد بدم قالیشویی ۳بار کف زدم اول تاید بهد صابون بعد دوباره تاید قالیام سفیدم هستن تمیز تمیز شدن 

آره ابی روشن 

عزیزم ای کاش اول خیسش میکردی بعد تاید میزدی بعد چند ساعت طی میکشیدی چرکش میرفت بعد دوباره تاید ماشین سافتلن میزدی طی میکشیدی بعد اب روش میگرفتی چند بار طی میزدی عین دسته گل میشد

حیف که جا ندارم برا شستن والا این یه کار بهتر ازم بر میاد

قالی

امضات چقدر قشنگه😍😍

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️