2777
2789

تالار بود چه تالاری….بعد هیچکس زیاد به خودش نرسیده بود من کلی رفتم آرایشگاه هزینه لباس و آرایش دادم نزدیک ۵ملیون شد 

ینی موهامو کلا باز درست کردم ولی آرایش غلیظ

حالا الان پشیمونم که چرا اینجوری کردم

دیروز همه خیلی ساده بودن

ینی خیلی ضایع بودم؟؟؟

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

چى بگم ديگه گذشته فكرشونكن

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

مگ پسر عموخودت بود🤣گذشت دیگ بیخیال

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایش غلیظ خیلی ساله از مد افتاده

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

بله خیلی کار ضایعیه

چخبره ۵ میلیون

کی اون وسط تورو میشناخت مگه

باز عروسی برادرت بود یچیزی

اووووو نسبتشووو ببین

امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما می‌گویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانه‌ی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمی‌گویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ می‌رفته و سرش را جلوی شمشیر می‌گرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطه‌ی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر می‌شدند.
خانواده درجه یک عروس و داماد چه جوری بودن؟ کلا ارایش خیلی لایت که بیشتر گریمه مده

بعضیا آرایشگاه رفته بودن بعضیاشون نه..اره برای منم فول گریم بود آرایشم ۱۵۰۰شد لباسمم ۱۵۰۰

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
قیافت رو ندیدیم نظر بدیم شاید خیلی هم عالی بودی اما بخدا برا عقد ۵ تومن هزینه آرایشگاه دادن ضایع است

نه عشقم با لباسم باهم شد 

من اونروز شنیدم عروس فامیل عقدش بود تو محضر لباس بلند و تور پوشیده بود ارایشششد ۵ تومن آنقدر تعجب مردم که آنقدر زیاده هزینه آرایش برا عقد لباسشم ۳ و نیم خریده بود مهمونها هم همونجا بودن تو محضر اونوقت شما داماد فامیل شوهرت بود پنج خرج کردی🙃🙃🙃

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗