2777
2789
عنوان

چشم های چندش آور !!!

502 بازدید | 35 پست

خانومه اومد کنارم نشست سر صحبت باز شد من حواسم رفت سمت چشم هاش.... فقط به چشم هاش نگاه میکردم که ریمل و خط چشم کشیده بود و یه چیزی شبیه غده کوچیک از توی سفیدی چشمش بیرون زده بود ...ریمیلش ازین هایی بود که گلوله گلوله روی مژه اش چسبیده بود ....انگار یه عالمه آشغال ریز چسبناک و سیاه رنگ و غلیظ زده بود به مژه هاش خیلی منظره بدی داشت.....

دلم میخواست بپرم وسط حرفش بپرسم مگه مجبوره که با ریمل بی کیفیت خودش رو خفه کنه که اینجوری چشم اش آسیب ببینه و خوشگل هم نشه؟!

هوف ازینا زیاد دیدم پرن

فازشون چیه واقعا

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از کجا میدونی غده به خاطر مشکل دیگش نیست؟بی دلیل نیست؟

جوری حرف زدی انگار مطمئنی هرگز این اتفاق برای تو نخواهد افتاد😑

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم