khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 عنوان گزارش استادبه حراست 49 بازدید | 4 پست استادى كه تدريس نميكنه ميشينه بايه خانم خاطره وبگوبخند ميكنند اصلابفكرتدريس نيست ميپيچونه روگزارش بدم يا نه آخه واقعاهيچى ازدرسم نميفهمم هيچى درس نميده بهشم ميگم ميگه ازكلاسم بروبيرون اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️ 1402/04/08 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
karol_g عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 688 به حراست چرا بگی، به رییس دانشکدهتون بگو Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 به حراست چرا بگی، به رییس دانشکدهتون بگو برام مشكل سازنميشه؟ اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
karol_g عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 688 برام مشكل سازنميشه؟ بستگی به اخلاق و رفتار رییس دانشکده داره. اگه منطقی باشه بدون اینکه اسمی از شما ببره به استاد تذکر میده.میتونی تو ارزشیابی اساتید که آخر ترما پر میکنین هم نمره کم بهش بدی ولی فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه. Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 بستگی به اخلاق و رفتار رییس دانشکده داره. اگه منطقی باشه بدون اینکه اسمی از شما ببره به استاد تذکر م ... منطقى نيست اصلا اخلاقش يجوريه من ميترسم واسه خودم دردسربشه اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️