2777
2789
عنوان

خشکی کمر در اول صبح توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7273 بازدید | 23 پست
دیدم عزیزم خدا رو شکر عارضه اسکلتال نداری ممکنه عصب یا عضله باشه که باید اسکن و معاینه بشی

منظورتون همون سی تی اسکن؟

راستش عزیزم دکتر ارتوپد که معاینه کرد گفت عضلاتت به شدت خشکه

فیزیو ترابی تجویز کردن بنظر شما برم خوب میشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون همون سی تی اسکن؟ راستش عزیزم دکتر ارتوپد که معاینه کرد گفت عضلاتت به شدت خشکه فیزیو ترابی ...

نه سی تی لازم ندارید

ظاهرا شما در برابر درمان مقاومت میکنید

گفتم خدمتتون

ارتوپدی فنی،فیزیوتراپی،دارودرمانی،حرکات اصلاحی

همه رو باهم باید پیش ببرید که کاملا خوب شید

درغیر این صورت خوب نمیشید

هر کلینیکی که دوست داشتید تشریف ببرید ولی همه رو باهم باید انجام بدی

@avinjoon

سلام عزیزم خوبین 

میشه بگین چه کسب و کاری راه انداختین و چطوری؟

چون یادمه قرار بود پوشاک بچگانه بزنین و میگفتین فعلا پولم کمه 

به نیتش پارسال چی خریدین؟

من دوست دارم مغازه ی لوازم التحریر بزنم همسرم رضایت نمیده میگه همون طلاتو هم از دست میدی پارسال به نیتش یه جا کلیدی خریدم که کلید مغازه شو بندازم بهش اما متاسفانه نشد 

ممنون میشم بابت کارتون اگه دوست داشتین توضیح بدین 

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام عزیزم خوبین میشه بگین چه کسب و کاری راه انداختین و چطوری؟چون یادمه قرار بود پوشاک بچگانه بزنین ...

سلام عزیزم قربونت

همون تولیدی پوشاک زدم

من ۴ سال خیلی سختی کشیدم و الان شرایطم سخت تر شده

پارسال به نیتش یه چشم نظر خریدم که وصل کنم به دیوار تولیدیم

دیگه خدا خواست و با وام و قرض تونستم ۵ تا چرخ بخرم درسته کمه ولی برای اول راه خویه کم کم بیشترش میکنم انشاالله 

انشاالله شمام عزمتون رو جذم کنید و از یه جایی شروع کنید

اصلا نترسید اگه بترسید هیچ کاری نمی‌تونید انحام بدین

انشاالله موفق باشین

سلام عزیزم قربونتهمون تولیدی پوشاک زدممن ۴ سال خیلی سختی کشیدم و الان شرایطم سخت تر شدهپارسال به نیت ...

ممنون عزیزم

خودتون هم خیاطی میکنین ؟

برای تولیدی باید مجوز خاصی داشت  اگه وقت کردین یه توضیح بدین ممنون

انشاءالله شما هم موفق باشین و رزق و روزی بی پایان نصیبتون بشه 🤲

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
ممنون عزیزم خودتون هم خیاطی میکنین ؟برای تولیدی باید مجوز خاصی داشت اگه وقت کردین یه توضیح بدین ممن ...

ممنونم همچنین

بله بنده هم مدرک خیاطی داشتم ولی بخاطر بچه ام وقتشو نداشتم

الان دیگه تقریبا بزرگ شده و  راحت میتونم برای شغل مورد علاقه م وقت بزارم

نه ما مجوز نگرفتیم تا کارگراتو بیمه نکنی کسی باهات کاری نداره

ما هم که بیمه نداریم بنابراین مامور بیمه هیچوقت نمیاد داخل کارگاهمون

ممنونم همچنینبله بنده هم مدرک خیاطی داشتم ولی بخاطر بچه ام وقتشو نداشتمالان دیگه تقریبا بزرگ شده و ...

به سلامتی عزیزم

انشاءالله موفق باشین🤲