2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم پسرم شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم خوبه حساس نباش

جدی .......از اینکه شیر خودم کم شد عذاب وجدان دارم که مجبور شدم بهش شیر خشک بدم ........دلم میخواد ارزش غذاییش کامل باشه نمیدونم با شیر خشک اونجور کخ باید رشد میکنخ یا نه 

جدی .......از اینکه شیر خودم کم شد عذاب وجدان دارم که مجبور شدم بهش شیر خشک بدم ........دلم میخواد ا ...

من که کلیییی شیر داشتم و نشد بدم چی بگم خیلی ناراحت بودم ولی کنار اومدم،چاره ای نیست

شما هم خودتو اذیت نکن عزیزم مامانه من سه تا شیرخشکی بزرگ کرده الحمدلله همه سالمیم

دو ماه دیگه پسرت میفته به غذا چیزای مقوی بده تا خیالت راحت باشه

خب دکترش گفت توی چهار ماه ۳۰ پیمانه اما رادین ۲۴ پیمانه میخوره اونم به زور .....

یکم سر شیشه رو گشاد کن بعد اینکه هر چی خورد یک ساعت بعد بقیشو با قطره چکون بده 

مولتی بده 

زیادم سخت نگیر بعضی بچه ها غذا بخورن جون میگیرن 

کلا اگه رو نموداره سخت نگیر 

دکترا میگن مثلا مثل این میمونه بگیم همه زنا باید ۲۰قاشق برنج بخورن خوب ادما متفاوتن بچه ها هم همین طور یکی ۳۰تا میخوره یکی ۲۵تا

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
یکم سر شیشه رو گشاد کن بعد اینکه هر چی خورد یک ساعت بعد بقیشو با قطره چکون بده  مولتی بده  ...

ببخشید یه سوال شما میگی سر شیشه رو گشاد کن بچتون مشکلی نداره واسه قورت دادن؟

من شیشه پسرم شکست بزرگ گرفتیم سوراخش بزرگه فقطم یه سوراخه میپره تو گلوش،دوباره رفتیم کوچیک خریدیم دقیقا سه تا کوچیک خریدیم راحت میخوره با اون سایز بزرگه نمیتونه بخوره

نه من ۲ساعت نگهش میدارم تو هم دور نریز بده کم کم بچت حتی اگه با شیشه بازی بازی کنه کم کم ت ...

ببخشید یه سوال شما میگی سر شیشه رو گشاد کن بچتون مشکلی نداره واسه قورت دادن؟

من شیشه پسرم شکست بزرگ گرفتیم سوراخش بزرگه فقطم یه سوراخه میپره تو گلوش،دوباره رفتیم کوچیک خریدیم دقیقا سه تا کوچیک خریدیم راحت میخوره با اون سایز بزرگه نمیتونه بخوره

ممنونم از دلداری دادنت گلم

سلامت باشی ببین عشقم من شیشه شیره پسرم کوچیک بود شکست باباش رفت یه بزرگ خرید سوراخش یکیه ولی بزرگه میپره تو گلوش نمیخوره نمیدونم چرا ولی دوستان گفتن گشاد کن،،،سه تا شیشه شیر گرفتم کوچیک میخوره هنوز با بزرگه مشکل داره🤔

ببخشید یه سوال شما میگی سر شیشه رو گشاد کن بچتون مشکلی نداره واسه قورت دادن؟ من شیشه پسرم شکست بزرگ ...

نباید عوضش میکردی باید میدادی تا عادت کنه چرا تو گلوی بچه منم میپره گاهی ولی زیر سرش بالشت میذارم ک صاف صاف نباشه یهو شیر زیادی بریزه تو گلوش

نباید عوضش میکردی باید میدادی تا عادت کنه چرا تو گلوی بچه منم میپره گاهی ولی زیر سرش بالشت میذارم ک ...

دو سه روز دادم دلم نیومد اذیت میشه منم بالشتتو میگیرم بالاتر ولی شبا که از خواب پا میشه واسه شیر عذاب میکشم بچمم اذیت میشه