2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم پسرم شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بچه ها هرروز یه ناز و ادا دارن غذا کمکی چی ؟میخوره؟ چی میدی؟

آره خب میدونن نازشون خریدار داره😂۶ ماهش تموم شد شروع کردم فرنی آرد برنج ولی زیاد استقبال نمیکنه،،،تخم مرغ یا سیب زمیتی پخته،،،قلم گوسفند میندازم تو آب با پیاز و یذره نمک بپزه بعد با آبش نون تلیت میکنم میخوره،،،اگه خودمونم غذامون برنجی باشه یذره آب خورش میریزم روش بهش میدم

جدی .......از اینکه شیر خودم کم شد عذاب وجدان دارم که مجبور شدم بهش شیر خشک بدم ........دلم میخواد ا ...

منم بچم شیر خشک خورد خیلی ناراحت بودم ،پیش روانپزشکی رفتم همسرم بهش گفت ،اونم گفت نگران نباش من شصت و چند سالم شیر خشک خوردم فوق تخصصم و دکتر ،خواهرمم شیر خشک خورد الان دکتره.خواهر دوقلو خودمم شیر خشک خورد الان ماشالله خو ش دوتا بچه داره ،دندوناشم تازه یکیشو عصب کشی کرده ،اونوقت من تمام دندونام خراب شده بود ،تازه شیر مادرمم خوردم 

ببخشید یه سوال شما میگی سر شیشه رو گشاد کن بچتون مشکلی نداره واسه قورت دادن؟ من شیشه پسرم شکست بزرگ ...

شبا بزرگو نده دوتا شیشه داشته باش روزا زیر سرشو بلند کن نه اگه عادت کنه مشکلی نیست این واسه کسایی که کم میخورن 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
شبا بزرگو نده دوتا شیشه داشته باش روزا زیر سرشو بلند کن نه اگه عادت کنه مشکلی نیست این واسه کسایی که ...

آخه سرشم میارم بالا باز باید شیشه شیر بزرگه رو یه جوری بگیرم یه ذره یه ذره بره تو دهنش کلا گذاشتم کنار واسه یه سالگی فکر کنم خوبه