2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم پسرم شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من دخترم اینجور بود البته فقط تو خواب میخورد رفلاکس داشت الان جهار سالشه هنوز شبا رفلاکس اذی ...

عزیز دلم من پسر دارم .....چقدر رفلاکس بده .....بردمش پیش پزشک گفت نداره این علائمیم که دادید نداره شکر خدا

عزیزم مگه شیر تا ۱ ساعت بیشتر نباید داد که 

نه من ۲ساعت نگهش میدارم تو هم دور نریز بده کم کم بچت حتی اگه با شیشه بازی بازی کنه کم کم تمومش میکنه 

راستی سر شیشه هم با سوزن سوراخ سوراخ کن که موقع مک زدن شیر بیشتری بریزه 

عزیز دلم من پسر دارم .....چقدر رفلاکس بده .....بردمش پیش پزشک گفت نداره این علائمیم که دادید نداره ش ...

عزیزم حدا حفظش کنه  پس نکرانش نباش خداروشکر ک رفلاکس نداره چون واقعا اذیتش میکنه شاید دیکه سیر میشه یا اگه بنظرت سیر نشده نمیخوره شیر خشکش عوض کن شاید از مزش خوشش نمیاد 

نه من ۲ساعت نگهش میدارم تو هم دور نریز بده کم کم بچت حتی اگه با شیشه بازی بازی کنه کم کم ت ...

جدی .....امشبم جاریم میگفت من تو یخچال نگه میدارم نریز دور اما من حس میکنم مواد مغذیش از بین میره

عزیزم حدا حفظش کنه  پس نکرانش نباش خداروشکر ک رفلاکس نداره چون واقعا اذیتش میکنه شاید دیکه سیر ...

قربونت برم همچنین دختر شما ......خدا بعد چند سال این کوچولورو داده بهم خیلی نگرانم

جدی .....امشبم جاریم میگفت من تو یخچال نگه میدارم نریز دور اما من حس میکنم مواد مغذیش از بین میره

تو یخچال اگه بچه لب نزنه تا ۲۴ساعت میشه نگهش داشت ولی اگه بخوره ازش ۲ساعت تو دمای محیط میمونه چیزیش نمیشه

قربونت برم همچنین دختر شما ......خدا بعد چند سال این کوچولورو داده بهم خیلی نگرانم

عزیرم خدا حفظش کنه برات انشالله. کم‌کم غذا خور بشه دیگه شیر کمتر میخوره استرست کمتر میشه همه بچه ها این مسایل دارن خودتو نگران نکن پایدار باشه انشالله 

خب دکترش گفت توی چهار ماه ۳۰ پیمانه اما رادین ۲۴ پیمانه میخوره اونم به زور .....

منظورتو متوجه نمیشم روزانه ۳۰ پیمانه؟ یعنی تقریبا هر دوساعت ۲ پیمانه؟؟؟؟؟؟دکتر حداکثر رو گفته شما رو قوطی هم نگاه کن 

ببین مثلا رو قوطی هر چهارساعت نوشته ۱۲۰ میل من به پسرم هر دوساعت ۶۰ میل میدم که همون میشه البته الان بیشتره

شما هم به نظرم مقدارش خوبه ،،،وزنش که میگی خوبه،،،به زور بهش نده  

با شیشه شیرش مشکلی نداره؟

منظورتو متوجه نمیشم روزانه ۳۰ پیمانه؟ یعنی تقریبا هر دوساعت ۲ پیمانه؟؟؟؟؟؟دکتر حداکثر رو گفته شما رو ...

گفت در یک شبانه روز باید ۳۰ پیمانه شیر خشک بخوره ..... من حساب کردم  در روز ۲۴ پیمانه میخوره ...حالا یکبار دو پیمانه میخوره یکبار ۳ پیمانه  ساعتاشم فرق میکنه