2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم پسرم شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 70 پست
عزیزم شیر نخوردن با کم خوردن فرق داره و دلایل زیاد  اگر از لحاظ وزنی مشکلی نداره زیاد حساس نشو ...

گلم شیر خشک میدم وزنش روی نمودار اوکیه .....اما اگر نخوره که وزنش کم میشه .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش نرماله؟ روزانه چقدر میخوره؟؟ شیر خشک مخصوصا نان نسبت به شیر مادر سنگین تره و بچه دیر تر احساس گ ...

گلم اتفاقا شیر نان میدم ......توی ۴ ماه دکتر گفت ۳۰ پیمانه اما پسر من ۲۴ پیمانه میخوره .....الان ساعت ۹ ۳ پیمانه خورده  ساعت ۱۲ ۲ پیمانه و بالا سرش نشستم هر کاری میکنم نمیخوره دیگه

گلم اتفاقا شیر نان میدم ......توی ۴ ماه دکتر گفت ۳۰ پیمانه اما پسر من ۲۴ پیمانه میخوره .....الان ساع ...

من دخترم ۴ماهشه ۱۲۰میل درست میکنم نصفشو میخوره نصف دیگشو یک ساعت و نیم دیگه میخوره یا موقع خوابش میخوره

وزنش رو خط نموداره تپل نیست ولی بازم خداروشکر زیاد بهش فشار نمیارم 

آپتامیل میدم 

گلم اتفاقا شیر نان میدم ......توی ۴ ماه دکتر گفت ۳۰ پیمانه اما پسر من ۲۴ پیمانه میخوره .....الان ساع ...

حدس زدم.... اخه پسر من سه پیمانه نان میخورد تا صبح میخوابید...اگه‌وزنش خوبه نگران نباش بیشتر از این نیاز نداره دیگه 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
از چه ماهی مولتی دادین .....و اینکه مولتی باعث میشه اشتهاش بیشتر بشه

عزیزم ۶ ماه به بعد باید مولتی ویتامین و قطره آهن بدی،،،

برای پسرم که رو اشتهاش فرقی نذاشته 

قبل از اینم ویتامین میدادم

لجبازی میکنه ولی تو خوابم نمیخوره اشکم درمیاد به خدا

نمیدونم من دخترم اینجور بود البته فقط تو خواب میخورد رفلاکس داشت الان جهار سالشه هنوز شبا رفلاکس اذیتش میکنه  شاید دخترتون طعم شیرخشکش دوس نداره شبا بهش نکا کن اکه دهنشو میجوه یا بینیش میخارونه یا اب دهنش مزمز میکنه مطمین باش رفلاکشه