2777
2789
عنوان

مردی که کار اولویتشه

360 بازدید | 24 پست

مردی که از زود تر از شش صبح میره سرکار تا ۹ ۱۰ شب و بیاد بلافاصله هم میخوابه 

کارش اداری هس در چند شغل مشغول بکار هس

نه زنگی بزنه نه حالی بپرسه پیامی بده نه حرف محبت امیزی و توجهی.وقتی هم بهش میگی جوابش اینه که سرش شلوغه و خیلی درگیر کاره .اما انقدری که روز دختر رو بهم تبریک نگه؟

یه نویسنده معروف در این باره گفته هیچ کس انقدر سرش شلوغ نیست که زمان از دستش در برود و تو را از یادش برود.همه چیز برمیگردد به اولویت های ذهن ان ادم. اگر کسی به هر دلیلی تو را از یاد برد فقط یک دلیل دارد : تو جزو اولویت هایش نیستی 

ازدواج نکردیم هنوز

موافقم

هیچکس انقدر سرش سلوغ نیست که یه پیام نتونه بده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم هیچکس انقدر سرش سلوغ نیست که یه پیام نتونه بده

در حالی که مدعیه خیلی خیلی دوسم داره !

گاهی دلم میگیره از این همه بی توجهی 

مثلا پیام بهش میدم میذاره یه روز بعد سین میکنه با وجود اینکه میدونم آن میشه

در حالی که مدعیه خیلی خیلی دوسم داره ! گاهی دلم میگیره از این همه بی توجهی  مثلا پیام بهش مید ...

دوست داشتن به حرف نیست به عمله

من باشم دیگه کاری باهاش ندارم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خوب اگه این چیزها برات مهمه باهاش ازدواج نکن بعدا اختلاف پیدا میکنید

یعنی خیلی زنها هستن که با این شرایط کنار بیان؟ پس برای چی ازدواج میکنیم اگر بخاطر پول هست و خرجی که بابامون هم به بهترین نحو برامون خرج میکنه 

دوست داشتن به حرف نیست به عمله من باشم دیگه کاری باهاش ندارم

عزیزم یک نمونه .اولین روز دختر طی پروسه اشنایی مون بود 

من از یک هفته قبل منتظر تبریک بودم ذوق داشتم 

تبریک نگفت !

کنار اومدن باهاش خیلی سخته ..من تو این شرایطم واقعا دارم عذاب میبینم

عزیزم یک سوالی داشتم .بنظرتون این سبک مردا با وجود اینکه خیانتی نمیکنن ادعای دوست داشتن شون قابل پذیرشه؟ 

دیگه تا این حد نمیتونه سرش شلوغ باشه من نامزدم روزایی که کار داره خیلی پیام و زنگ نمیزنه ازشم ناراحت نمیشم چون میدونم سرش خیلی شلوغه ولی تا این حد نیست حتی همون روزا هم یک بار زنگ میزنه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده