2777
2789
عنوان

مردی که کار اولویتشه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 24 پست
عزیزم یک سوالی داشتم .بنظرتون این سبک مردا با وجود اینکه خیانتی نمیکنن ادعای دوست داشتن شون قابل پذی ...

دقیقا خودم موندم واقعا راست میگه؟! دوستت دارم هاش رو چ حسابیه ..کسی ک ذره ای وقت نمیذاره برای گذروندن کنارت 

قابل پذیرش واسه من نیست..چون هرجورم ک سرش شلوغ باشه دیگه کل ۲۴ ساعت نیست؟؟

چطور غذا و فلان و فلان یادشون نمیره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خیلی زنها هستن که با این شرایط کنار بیان؟ پس برای چی ازدواج میکنیم اگر بخاطر پول هست و خرجی که ...

بله پس زن راننده بیابون یا پزشکی که ۶صبح میره بیمارستان و تا شب کلی عمل جراحی داره و یا مردهایی که کلا کارشون یه شهر دیگه است چی؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
دقیقا خودم موندم واقعا راست میگه؟! دوستت دارم هاش رو چ حسابیه ..کسی ک ذره ای وقت نمیذاره برای گذروند ...

دقیقا عزیزم 

دوست داشتنی در کار نیست 

عاشق بودن این شکلی نیست 

البته شما ببین همسر من اول اینجوری نبود بعد عروسی اینجوری شد  مسلما اگر از اول این روشو نشون م ...

برا من همین اول که هنوز در مرحله ی اشنایی هستیم این جوریه وای به حال بعدا 

دقیقا عزیزم  دوست داشتنی در کار نیست  عاشق بودن این شکلی نیست

البته چون شما اول ازدواجتون هم نیست میتونه از روی عادت و عادی شدن باشه نه صرفا فقدان عشق و علاقه

البته چون شما اول ازدواجتون هم نیست میتونه از روی عادت و عادی شدن باشه نه صرفا فقدان عشق و علاقه

حدود ۴ ساله ازدواج کردیم

فقط یکسال اول عقد خوب بود و تمام

اینقدر زود نباید عادی میشد..خیلیا هستن ازدواج کردن چندین سال بازم مثل قبلن..ولی بنظرم تفریح و وقت گذاشتن هیچوقت نباید عادی بشه ..اینم یک نیازه مثل نیاز های دیگه

حدود ۴ ساله ازدواج کردیم فقط یکسال اول عقد خوب بود و تمام اینقدر زود نباید عادی میشد..خیلیا هستن ا ...

برادر من هم ۴ ساله ازدواج کردن متاسفانه این عادی شدن در مورد ایشون هم صدق میکنه در صورتی که همسرشون هنوز به تب و تاب روزهای اول ازدواجه .واقعا نمیدونم حکمت نحوه خلقت مرد رو ...

اما برای شما ارزوی یک زندگی شاد و عاشقانه میکنم .مرسی که پاسخ دادید 

برادر من هم ۴ ساله ازدواج کردن متاسفانه این عادی شدن در مورد ایشون هم صدق میکنه در صورتی که همسرشون ...

از خودشون ک بپرسی میگن وضع خراب شده و باید بیشتر کار کنیم دست ما نیست

مرسی عزیزم...

ان شاءالله شماهم بهترینا نصیبتون بشه