2777
2789
عنوان

با این مدل مردا چجوری رفتار کنیم؟

1321 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من به دلایلی با خانوادم در ارتباط نیستم یعنی پشتوانه ندارم.بخوام طلاق بگیرم هستن ولی من تصمیم به طلاق ندارم.

۸ماهه با شوهرم زندگی میکنم اما رابطه نداشتم باهاش و علتش ترس من هست.یه اخلاقایی هم دارم که شبا خوابیدنی باید دور و برم خالی باشه شوهرم بهم نزدیک بشه حس خفگی دارم.

الان ۳روزه شوهرم رفته تو فاز قهر دیشب بهش گفتم چته بگو منم بدونم و جای خوابشو از اتاق برده بیرون که گفت ما هم خونه ایم و از این حرفا.

و گفت روزی که تو بگی رابطه داشته باشیم تا۳سال من نمی‌خوام رابطه داشته باشم و درنهایت گفت برو اونورتر بشین نزدیکم بودنی قلبم میگیره.

منم دیگه از دیشب اومدم اتاق و فقط برای دستشویی ۲.۳بار رفتم سالن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم الان بنظرخودت مقصرکیه بعداز هشت ماه صبوری؟نمیخوای دکتری چیزی بری مشکتونو تا جدی نشده حل کنی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿